Juleblog 20. december 2011

Nu er der vitterlig ikke lang tid til den store dag, og det betyder, at de sidste juleforberedelser skal på plads. Gaver skal pakkes ind, rødkålen skal tilberedes, nogle ting skal købes og andre planlægges eller pakkes. Der er stadig en del at gøre, inden vi torsdag eftermiddag/aften sætter kursen mod jul i familiernes skød i Danmark. I morgen skal de sidste hjemmelavede gaver helt på plads, hvilket burde være muligt, da det primært er detaljer, der mangler.

Min mor bestilte forleden en kasse til et gavekort, som var meget kedeligt i sin oprindelige udformning. Det var en rimelig enkel opgave, da min mor ville have en æske, der fortsat kunne pakkes ind, og som derfor skulle være flad.

Jeg brugte mine Papertrey Ink stempler til at lave en collage af juleord og -hilsner i fire forskellige blålige nuancer. Derudover satte jeg små røde prikker, som forstærker virkningen af de blå toner. Det var sjovt at lave og få puslet ordene på plads; men det var ikke et hurtigt lille projekt. Gør du noget ud af indpakningen, og spiller dine scrapsager en rolle i den sammenhæng?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Juleblog 20. december 2011

 1. Charlie says:

  Indtil jeg så din stemplede label ville jeg have skrevet JA jeg gør noget ud af indpakningen =0). Men lidt har vel også ret. Jeg har skøre ideer med at gaver til samme modtager kommer i ens papir. =0)

 2. Annette says:

  Ideen du har brugt til den label er da sjov. Og hvis jeg havde tid ville jeg prøve det.
  Jeg prøver lige at huske det – ellers må du lave et fif med ideen…..tak !
  Det blev i hvert tilfælde en sød æske.
  Ja normalt gør jeg meget ud af indpakningen, det afhænger af modtageren.
  I år har jeg tyet til de lette løsninger – og sågar til og fra kort fra Netto. Det er virkelig discountløsninger vi er ude i. Men vi må prioritere……
  Det må være hyggeligt at gå og pakke til sådan en tur “hjem til jul” . Og hvis du så også lige får et drys sne….så er det rigtig jul.

 3. margit bloch says:

  Jamen… hvis gaverne ikke var til børn mellem 2 og 7 år ville jeg gøre det… vi giver ingen voksne gaver… og det tager under et SPLITsekund at flå papiret af en julegave i den aldersklasse… så det føler jeg er helt spild af tid…(og kræfter).
  Hav en dejlig tur nordpå… her er heldigvis INGEN SNE (jubiii)… så x’er for at I får en nem tur…
  Kram til dig

 4. Anette/netti says:

  Hvor ser det smukt ud. Glædelig jul til dig og dine 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.