Juleblog 19. december 2011

Jeg har skrevet en del om det sært varme decembervejr, der har præget Bonn (og sikkert meget af Europa) i år. Jeg har efterlyst og savnet noget julesne; det indrømmer jeg meget gerne. I går fik jeg mit ønske opfyldt, for det sneede faktik. Det var ikke sne, der lagde sig i nogen særlig grad, men det var sne, og jeg er IKKE kræsen! Jeg elsker sne lige meget, hvor meget der kommer, og jeg var da også begejstret over, at der endelig kom noget sne her i Bonn. I dag var min mor og jeg ude på landet, og der lå faktisk sne på markerne. Juhuu! Sne gør uden tvivl en forskel for min julestemning, og den bobler nu, fordi der har været lidt sne i byen.

Som det ses var det kun lidt sne, der blev liggende. Det blev ikke liggende længe -men er det ikke fint? Kan du lide sne eller er det mere en gene for dig?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Juleblog 19. december 2011

 1. Annette says:

  Jo, det er et smukt syn med det lille drys sne i Bonn.
  Sne betyder meget for min julestemning, så det kniber gevaldigt i år at finde den frem. (måske også af andre årsager)
  Men jeg gider heller ikke have besværet med at skovle sne fra vores hjørnegrund. Og jeg kan ikke lide at være på landevejen i sne el. is. Og vi er meget på farten i denne tid.
  Så jeg ser gerne at det sner den 24. dec. kl ca 16. Et pænt jævnt lag overalt…og så skal det være væk igen 26. dec.
  Og nu skal du ikke tro jeg er vanskelig……det kunne man måske tro……hihi.
  God 20 dec. til dig.

 2. Ditte says:

  Hvor var I heldige sådan at få lidt sne, det ser ikke ud til vi skal have hvid jul I Dannevang denne jul, og mange vil sikkert også mene vi har fået så rigeligt de sidste par år.
  Personligt elsker jeg sne på denne side af julen, men når januar melder sin ankomst, skal det bare blive forår i en ruf 😉

 3. margitbloch says:

  Det var et fint lille drys. Vi fik også præcis, så vi kunne skimte sne på plænen forleden dag… men der behøver ikke være sne for min skyld…!!
  Ha’ en god dag.
  Knus

 4. Charlie says:

  Jeg har sådan et had/kærlighedsforhold til sne. Når det ligger og ser yndigt ud på marker og plæner elsker jeg det – når man skøjter rundt på gade og stræder hader jeg det. Så jeg har det egentlig OK med ikke at få sne i år – vi fik så RIGELIGT sidste år.

 5. Gitte says:

  Jeg elsker og hader også sneen. Elsker den nå det er juleaften og alt er hvidt, men det SKAL være væk d.25 når vi skal til juleforkost i Nykøbing. :O). Så er det jo dejligt at gå tur i sneen, men skrækkeligt nå man komme hjem med alt det våde tøj og sko. ;O)
  Rigtig dejlig december aften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.