Juleblog 16. og 17. december 2011

Ups… jeg missede at blogge i går. Jeg havde travlt med at få huset klar til mine forældres julebesøg, og da de var hentet i lufthavnen, hyggede vi os med middag og snak, og så gik tiden jo. Men sådan skal det være ind imellem, og bloggen passer jo nok sig selv alligevel. Men naturligvis skal jeg i sving igen med julebloggeriet her, hvor der kun er en uge til den store dag. Det er vildt at tænke på, men heldigvis tror jeg nok, at vi er rimeligt godt med med de ting, der skal ordnes inden juleaften. Gaverne er købt – stort set, og jeg ved, hvad der skal laves af mad, værtindegaver med mere. Så nu er det bare at føre tingene ud i livet, inden vi kører til DK torsdag aften. Er du med på julebeatet, eller er der stadig mange ting, der skal ordnes, før det for alvor kan blive jul?

Vi har ikke lys udenfor, men vi har de her fine lyskugler – som jeg har fået af Inge-Britt – hængende i vinduet i spisestuen. De er så fine mod en morgen- eller aftenmørk himmel. De hører til min faste julepynt, og de kommer op hvert år. Det er hyggeligt med lys i mørket, og måske får de lov at hænge lidt længere end det andet julepynt.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Juleblog 16. og 17. december 2011

 1. Charlie says:

  Hovsa ja sådan kan det gå – men godt du kom med å vognen igen – jeg ville jo nødigt misse at læse om din jul og se dine fine fotos. FÆRDIG – naj – men rimeligt med og sådan bliver det så i år. Mangler stadig en del julekort – men v fik da lavet kagehus og bagt med Elias i dag, så det var hyggeligt.

 2. margitbloch says:

  Jamen, der skal jo være plads til det hele ;o)
  Smukke lyskugler… og fantastisk som de tegner sig mod mørket udenfor. Virkeligt smukt syn. Kan godt forstå de måske for lov at hænge lidt længere.
  Hav en dejlig week-end med dine forældre =0)
  Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.