2011 – dag 358-365

Juleaften med alt, hvad der hører til – så må billedet jo være af årets fine juletræ tændt og klar til alle løjerne.

1. juledag var vi hos Lene F., og vi havde en super hyggelig eftermiddag og aften – så hyggelig, at jeg kun nåede at tage billedet i det aller-allersidste minut af dagen.

2. juledag var vi hos Ks forældre, og som det ses, var hele familien samlet og meget koncentreret om pakkespillet. Endnu en hyggelig juledag.

Den lille blå bil et sted i Odense på vej mod DE. Vi havde nogle gaver, der skulle byttes, og K manglede bukser, så vi måtte gøre et stop på vej hjem. Da Ks bukser kan fås ved Rosengårdscenteret i Odense var det stoppet… Nu ved jeg, hvorfor jeg normalt ikke bevæger mig ud i julebytteudsalgshelvedet den 27. december, men vi fik da tingene byttet og bukserne købt.

Vel hjemme igen gik jeg i gang med at pakke julepynten ned og sammen. Jeg pynter op i slutningen af 2011, og jeg må indrømme, at jeg er færdig med julepynt en måned senere. Det er faktisk ikke noget lille job at få pynten væk igen og få alt pakket ned. Nu står det klar til at komme på loftet til næste år.

Aldrig så snart havde jeg pakket julepynten sammen, før jeg var en tur i Holland, hvor jeg gjorde et julekuglekup af de helt store. Jeg købte de her tre poser assorterede hvide kugler for 15€, og jeg tror, der var kugler for omkring 75-80€ i dem. Godt bud… men hvor skal jeg nu have dem ;o)

I Holland købte jeg muligvis julens grimmeste dekoration med alt muligt usammenhængende: tyrkise kugler, sorte bær med kunstig sne, gammelrosa roser, kanelstænger, mos, sarte bregne-agtige plade med kunstig sne – meget grimt! Hvorfor købte jeg den? Fordi den stod i en helt fantastisk fed skål, som jeg kunne forestille mig i vores hjem. Jeg pillede fluks dekorationen fra hinanden og har sat nogle husløg og hyacinter i den i stedet – meget bedre, hvis jeg selv skal sige det!

Årets sidste dag og årets sidste daglige billede. Jeg har misset to eller tre billeder gennem hele året, og det har været sjovt at dokumenteret året i daglige billeder. Jeg har faktisk besluttet at fortsætte næste år, så jeg er på den igen allerede i morgen. Men for nu ønsker min smilende mand og jeg godt nytår – eller som vi siger hernede guten Rutsch!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to 2011 – dag 358-365

 1. Anette/netti says:

  Altså i har bare det flotteste juletræ hos dine forældre. Jeg tænkte faktisk på det juleaften 🙂
  Dejlige billeder du har taget og din dekoration er sørme blevet flot.
  Også godt nytår til dig og Kristian 🙂

 2. Godt nytår Cecilie og Kristian! Det lyder dejligt, at du fortsætter med din billedserie i 2012, jeg synes det er så hyggeligt at følge med i jeres liv dernede sydpå. 🙂
  At bloggen så også indimellem bliver krydret med dine skønne kreationer, gør det jo ikke ringere! Tak for god inspiration i 2011 🙂

 3. margitbloch says:

  Tak, tak, tak… og i lige måde… til jer begge 🙂
  Jeg ELSKER at komme på ugentlig besøg “hjemme hos jer”…
  Du fylder mig med idéer og ny tænkning… dine tekster er medrivende… og dine fotos sublime… så pyt… fordi du misser nogle stykker… og jeg GLÆDER mig til at være “flue på væggen” igen i 2012 (fnis)
  Nytårsknus fra Margit (skal hilse fra J)

 4. Dorit says:

  Godt Nytår til jer i Bonn :-))
  Jeg har jo fra sidelinjen fulgt med i din billedkavalkade, og rigtig nydt en masse forrygende billeder og ikke mindst gode historier.
  Tror jeg vil tage idéen op… et billede om dagen i 2012 !! Dog vil jeg (nok) lægge mine fotos på min boligblok-blog, da jeg gerne vil holde scrap og andet hver for sig.
  Ses i 2012 !!

 5. Annette says:

  Igen en dejlig billedserie, og jeg synes, det er fint, hvis du fortsætter fotodokumentationen næste år også.
  Det er da lidt af et job at huske på hele tiden, men også sjovt at se tilbage på.
  Billederne i dag vidner jo om en dejlig, hyggelig og sjov jul. Og K ser jo også ud til at være tilfreds !!! Og hvad kan du mere ønske dig ?
  Godt nytår til jer – og på genkig i 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.