2011 – dag 330-336

Lørdag eftermiddag var Sarah, Jacob, K og jeg på First Flush, og min søde mand beviste tydeligt, hvorfor han har tilnavnet Kristian Kage.

På ingen søndag i advent tændte vi for første gang adventskransen, jeg lavede på kursus hos Annette. Den er virkelig fin, og det ser super flot ud med alt glimmeret, når den er tændt.

Søndag var vi i Holland, og vi købte en rigtig fed vase, som er omviklet med gamle cykelslanger. Jeg har længe været ret begejstret for ting lavet med cykelslanger, og den her måtte simpelthen med hjem. Den er super fed fyldt med lidt enkle fresia som her, og jeg føler mig overbevist om, at jeg kommer til at bruge den rigtig meget.

Så er der jul i køkkenet; eller i hvert fald min udgave af jul, som nok er mere vinterkold end julevarm. Men sådan syntes jeg, at hylderne skulle se ud i år.

Onsdag kom der skub i scrapperiet, og jeg fik scrappet intet mindre end fire layouts. Måske er det dagsrekord… I hvert fald var det herligt at scrappe igen.

1. december og det er endelig julemåneden og tid til at tænde kalenderlyset. Det er så hyggeligt.

Jeg var med nogle andre FN-hustruer ude og handle torsdag, og fredag måtte jeg konstatere, at mit lille køkken er løbet tør for plads. Jeg mangler simpelthen opbevaring til en del af mine indkøb.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.