Solstråle

Endnu en Merle-side. Denne gang er det et lift af Kelly Noel. Jeg har brugt October Afternoon papirer, som er geniale, fordi man ikke skal bekymre sig det mindste om at farverne passer sammen; de passer på tværs af serierne. Derudover har jeg brugt PTI dies, Basic Grey bogstaver, OA stickers, lidt knapper og naturligvis Martha Stewart punches til bl.a. sommerfuglene.

Forskellige gule mønsterpapirer udstanset i forskellige størrelser cirkler er blevet til en sol – idéen er 100% stjålet fra Kelly Noel, for jeg syntes simpelthen, den var så fin. Min sol er så i forskellige mønstre, hvor hendes er i samme mønster.

Skyerne er lavet med PTI-dies, og Merles små sommerfugle er som altid lavet med Martha Stewart punches. Jeg har sat sommerfuglene flere steder på siden, og jeg er glad for, at jeg valgte sommerfugle som Merles motiv, for de passer hvor som helst.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Solstråle

 1. Karina Beck says:

  Det er så lækkert dit layout. Fint sat sammen i farverne. Me LOVE OA too ; )
  Du må have en god dag.
  Nu vil jeg tage til SAM.

 2. Ulrika says:

  Vilken underbar LO! Verkligen solig rak igenom …

 3. Gitte says:

  Åh hvor er det LO bare yndigt. Fine farver og detaljer. Uh ja det OA papir mums.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.