Love grows in happy homes

Det er meget længe siden, jeg har scrappet, men nu skulle det være. Louise og jeg snakkede om scrap i går, og det var åbenbart det, der skulle til for at jeg kom i sving. Det blev til dette layout med et billede af en meget ny Merle. Hun har rigtig fine farver på sit tøj, men jeg har ikke ret meget papir i hendes farver, så der skal tænkes ud af boksen, når jeg arbejder med hendes sider. Her har jeg mixet gammelt Basic Grey, MME, Scenic Route og Echo Park papirer for at nærme mig farverne på Merles bodystocking. Layoutet er min fortolkning af dette layout fundet på Jillibeans blog.

Jeg har brugt mange af mine Papertrey Ink dies og stempler til dette layout, og det er altså alletiders, at de ikke kun kan bruges til kort. Teksten, som også er titlen på layoutet, er således fra Papertrey Inks Love lives Here sæt, og jeg synes faktisk, at teksterne fra det sæt er ret fine som titler, så sådan bliver det nok brugt snart igen.

Naturligvis er der sommerfugle på dette layout, fordi det er det lille gennemgående træk, jeg har besluttet at inkorporere på alle Merles sider. Her har jeg brugt både Martha Stewart punches og en Papertrey Ink die også fra Love lives Here.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Love grows in happy homes

  1. Louise says:

    Hvor er det et skønt layout. Godt at se noget fra dig igen. Glæder mig til endnu mere.

  2. Fantastisk LO, og fedt at blive udfordret til at tænke “ud af boxen” og super cute baby ;o) Kh 10na

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.