Kortskissen #152

Denne uges Kortskissen skitse er tegnet af undertegnede, og det er faktisk altid lidt sjovt at arbejde med skitser, man selv har tegnet. Jeg ved, at jeg har baseret skitsen på et af mine egne kort, men jeg kan ikke genkalde mig hvilket. Foruden skitsen skulle vi også lave et alternativt julekort. Hos mig blev det alternative nok mest farverne. Papirerne er Jillibean Soups Christmas Eve Chowder, så det er faktisk julepapirer, som bare ikke er traditionelle.

Som det ses på den matchende diecut er der tale om julepapirer. Båndet er bestemt ikke julet, men det passede til papirerne, og jeg havde lige nok til at binde en sløjfe.

De her klips er fortsat nogle af mine favoritdimser at sætte på kort og layouts. Heldigvis har jeg en del af dem endnu, for de er ikke helt unge.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.