Julekort med tekst

Blandt Papertrey Inks nye julestempler er der et sæt med store tekststykker, og jeg er ret begejstret for dem. Bevares, de er på engelsk og de er nok også i den mere amerikanske ende af skalaen, når det kommer til teksterne, men de er flotte og fylder på en smuk måde på kort. Det første kort er liftet et eller andet sted fra, men desværre har jeg ikke længere linket – det skal jeg beklage.

Nummer to er liftet fra et kort af Kristii, og jeg har måttet lave båndet med perlerne selv, men Kristii havde et bånd, der lignede, og det så godt ud – og så må man jo i gang med nål og tråd.

Er du i sving med julekortene? Jeg skal i denne week-end holde julekortevent hjemme i DK. Det er en tradition, jeg startede for syv år siden, hvor vi er omkring 20 kvinder, der mødes og laver julekort sammen. Det er rigtig hyggeligt og en god måde at indlede julen på. I år bliver det lidt tidligere end vanligt, men mon ikke det bliver en lige så fin og hyggelig dag, som det plejer?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Julekort med tekst

  1. Charlie says:

    Næh nogle fine kort – og hvor lyder det superhyggeligt med jeres julekortevent. Du og jeg er ikke i landet samtidig denne gang – men TIL LYKKE med fødselsdagen.

  2. Super flotte jule kort. Lyder hyggeligt med et julekort event i lille DK. Lørdag skal jeg også lave kort, sammen med et 5-6 andre kreative piger. Glæder mig ;o) Rigtig god weekend. KH 10na

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.