Juleblog 25. november 2011

Så gik der endnu en dag på vej mod jul, og det er tid til at juleblogge lidt igen. I dag har jeg ladet julepynt være julepynt og i stedet har Sarah og jeg haft lejlighed til at sidde ved spisebordet og nusse med julepapir, – stempler og dims til tonerne af julemusik fra Last.fm. Vi har begge lavet et kort til Papertrey Inks blog hop, og de faldt gevaldigt forskellige ud, hvilket er sjovt at se, når nu udgangspunktet var samme inspirationsfoto. Og så er det i øvrigt sjældent, jeg har mulighed for at scrappe sammen med andre her i Bonn, så jeg nyder det, hver gang Sarah kommer forbi med sin scraptaske.

Bare to små julekort er nok til at få bordet til at flyde over med diverse herlige sager. Heldigvis er det rimelig hurtigt under kontrol igen, men det når da at se lidt kaotisk ud undervejs. Nu er det vist tid til at jeg smutter i køkkenet og overvejer, hvordan kylling og yoghurt kan blive til inderaftensmad.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Juleblog 25. november 2011

  1. Ih hvor ser det hyggeligt ud og sikke nogle flotte kort i har lavet. Hils Sarah med det dejlige smil! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.