Jeg juleblogger

Som de seneste år har jeg besluttet at blogge mig vej gennem julen, og som sidste år har jeg valgt at starte allerede den 24.11., så jeg får hele optakten med. I dag er der en måned til jul, og så må det være i orden at sætte juleskruen i vandet. For mig er julebloggeriet en super kilde til tidligere års jul, og jeg har faktisk refereret tilbage til tidligere års poster for at se pynt, hvornår vi gjorde hvad med mere. Så jeg kan kun anbefale, at du hænger i med julebloggeriet.

K og jeg er så heldige at få fint besøg af Sarah og Jacob i dag og week-enden over, så jeg forsøger at nå at få pyntet huset lidt til jul, så stemningen er på plads. Det er underligt varmt i år, så julestemningen driller lidt, når man går udenfor, men man kan vel skubbe den lidt på vej indenfor. Sidste år var oppyntningen ikke ligefrem en fest, fordi jeg ikke havde det mindste styr på juletingene, men i år kan jeg godt mærke, at jeg, da jeg pakkede julepynten væk i januar, gjorde mig umage med at lave en eller anden form for logik i nedpakningen. Så vores julepynt findes faktisk samlet i kasser, der er markeret med JUL, på loftet lige klar til at blive hevet ned og sat i sving. Og så er der de nye ting, som skal mixes ind i de gamle – ganske som julen: Vi mixer det gamle med det nye. Så af sted med mig: Der skal jules!

Regner du med at juleblogge? Og er du i sving med at pynte til jul?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Jeg juleblogger

 1. Karina says:

  Hej Cecilie.
  Jeg er ikke sikker på, at jeg blogger hver dag i år. Det bliver nok hveranden.
  Men jeg er en rigtig julenisse og elsker at lave konfekt, bage, pynte og fotografere. Derfor blev jeg rigtig glad da jeg så dit kursus på CP. Og meget skuffet, da det blev aflyst. Men jeg fik sat en masse tanker i gang, så jeg har besluttet at tage ét foto hver dag i december ; )
  De rammer med dato, som du har rundt om dine fotos engang imellem. Hvor har du dem fra? Hvordan sætter du dem på?
  Jeg vil se frem til din juleblogning ; )
  Karina

 2. Gitte says:

  Jeg tror ikke at jeg blogger hver dag i år,ved det ikke endnu. 🙂 Men jeg vil se frem til at følge din blog igen her til jul 🙂
  Julepynten er ikke komme ned fra loftet endnu, men lørdag henter vi det ned. Så skal der jules i det lille hjem. 🙂
  I må ha’ en rigtig dejlig weekend 🙂

 3. Jeg er et rigtigt julebarn (født den 24.12) og elsker at pynte op til jul. Traditionen tro kommer tingene frem til 1. søndag i advent og i løbet af den næste uge, kommer alt på plads. At få blogget hver dag vil jeg ikke få gjort, men jeg vil glæde se frem til at følge med på din blog. Så sent som i går fandt jeg et gammelt indlæg, hvor du bl.a. beskrev tilbehøret til jeres julemiddag og der var da nogle ting, som jeg vil foreslå, at vi prøver i år, så måske får vi brug for en opskrift elle to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.