Det kan altså lade sig gøre…

Jeg har tidligere været meget stor fan af Basic Grey, og jeg købte gerne hele serier og elskede at arbejde med deres papirer. Det har dog ændret sig gevaldigt det seneste år, og nu har jeg vanskeligt ved at få noget fornuftigt ud af deres papirer, og jeg køber således sjældent BG papirer. Alligevel har jeg købt lidt af årets juleserie, som jeg troede, jeg ville kunne lide – og bruge, men det har holdt hårdt. Jeg har flere gange forsøgt mig med papirerne uden held…

I dag lykkedes det mig dog at få lavet et kort, hvor jeg brugte et enkelt stykke BG papir. Kortet er blevet til under kraftig inspiration fra Lisa Johnson. Foruden BG papiret har jeg brugt lidt hvidt bånd, jute-tråd og nogle af mine nye PTI julestempler, nemlig Christmas Label. Det lille hjerte er fra et andet PTI sæt, men jeg syntes, at der manglede lidt på mærkaten, da jeg havde stemplet teksten.

Har du noget, du har særligt vanskeligt ved at arbejde med for tiden?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Det kan altså lade sig gøre…

 1. margitbloch says:

  GODT GÅET…
  Jeg har købt 5 ark papirer af BGjul… Jeg som ELSKER BG… eller jeg skal måske også snart sige elskede…
  Jeg synes nemlig også der skal knækkes hårde nødder for at få det til at blive…. til noget…
  Heldigvis har jeg miniblokken med de små (og mere anvendelige) BG-jule-papirer.
  Men “eskimo kisses” er stadig en højt skattet BG-serie som jeg holder meget af at arbejde med….
  knus herfra…

 2. Jette Worm says:

  Det er sjovt at du skriver du har elsket BG papir.
  Jeg har haft det på sammen måde. Køber det ikke mere.
  Jeg har stadigvæk en del som jeg ikke har kunne finde ud af at få brugt.
  Et rigtigt sødt kort du har lavet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.