2011 – dag 323-329

Lørdag bød på det årlige julekortevent med godt selskab, god mad og god stemning. I år var der endda to nye deltagere, så selvom nogle af de gamle falder fra, er det hyggeligt, at der dukker nye deltagere op på banen.

Søndag var det første søndag i advent… Det er vores historie, og vi klistrer til den! Måske snød vi lidt, men vi fejrede nu alligevel første søndag i advent sammen med mine forældre, fordi vi nu var sammen på dagen og derfor havde mulighed for at holde et rigtigt adventsarrangement.

Min meget tossede mand havde lavet morgenmad mandag, fordi jeg blev 33 år og 3 dage den dag. Det var rigtig hyggeligt og meget fjollet. Men jeg nød da bestemt at have en bonusfølis i år.

Tirsdag holdt jeg julekortsworkshop for tre kvinder fra AIWCC, hvilket var en stor succes. Vi hyggede os gevaldigt alle fire, og mine deltagere fik lavet fire kort færdige og fik en femte pakke med hjem. Det er altid sjovt at dele sin hobby med andre mennesker.

Onsdag var jeg til Indian Cooking Demonstration hos Preeti fra UN Spouses association. Det var mit første arrangement af den art, og det var helt fantastisk sjovt og hyggeligt. Vi var 8-10 kvinder i Preetis køkken, og vi fik en masse gode tips og idéer til madlavning, gode butikker mm. Jeg glæder mig til mexicansk madlavning i januar og ægyptisk i februar.

Torsdag kom Sarah og Jacob til Bonn, og vi skulle spise på Maredo oppe i byen, så vi fik lejlighed til at trisse gennem en del af julemarkedet i mørket. Det var noget besynderligt, at folk stod med åbne jakker og drak glühwein. Normalt er man pakket godt og varmt ind, dampen stiger fra kopperne, kinderne er røde og man kan se sin egen ånde – men ikke i år, hvor det er underligt varmt her i slutningen af november.

Når Sarah og Jacob er hos os, har Sarah scrapsager med, så vi kan hygge os med vores fælles hobby. I år måtte vi begge deltage i PTIs bloghop for november, så der blev kreeret julekort.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to 2011 – dag 323-329

 1. Charlie says:

  IH hvor ser det altsammen superhyggeligt ud. Og ja kan godt genkende din undren over julemarkeder hvor kulden mangler. Vi gik nærmest uden jakke i Hyde Park’s Santaland i sidste uge – i sol og 15 graders varme. Jeg får sådan lyst til at kigge forbi med en scraptaske ligesom Sarah. =0)

 2. margitbloch says:

  Hold da op… sikken en gang REN hygge hele ugen…
  Som vanligt en lækker billed-uge fra dig… og JA… her i DK er det også lunt…
  Heldigvis… elers havde vi da været i chok efter 35gr. i Ho Che Minh City… =0)
  Knus og hils S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.