2011 – dag 316-322

Vi er så småt på vej til DK igen, og denne gang skal vi have forskellige julegaver med hjem. Her er det gaver til Bertram og Merle, som ligger klar til afgang.

K havde ønsket sig at få en skrivebordsplads og gerne i samme rum, som jeg har mit scrapværelse. Det, synes jeg, var en hyggelig idé, så vi tog skrivebordet fra stuen og flyttede op på kontoret, og nu har K sin egen arbejdsplads vinkelret på min. Og det er faktisk rigtig hyggeligt og giver en bedre brug af rummet.

Konsekvensen af at vi flyttede skrivebordet op ovenpå er, at jeg mente, jeg måtte flytte rundt i stuen for at fylde hullerne ud. Resultatet blev et helt helt andet rum, og jeg er svært godt tilfreds. Bevares, der er ting, der skal ændres og ordnes (vægge skal males, andre lamper mm), men det er et godt skridt i den rigtige retning.

Jeg sad i stuen og ventede på at K skulle komme hjem fra arbejde, så vi kunne sætte næsen mod Danmark, og pludselig opdagede jeg, at himlen var vidunderlig smuk her til eftermiddag. Sådan et fænomen er jo væk på få minutter, men det så fint ud i den korte stund det varede.

Onsdag var jeg så heldig at deltage i adventskranskursus hos Annette, og lad os bare sige, at resultatet blev en virkelig smuk og anderledes adventskrans.

Den 17. var vi hos Christian og Heidi, og selvom vi kom sent hjem, var der lige tid til at bladre lidt i nogle af de nye boligblade, der lå og ventede på mig i DK.

Den 18. november er min fødselsdag, og i år blev jeg begavet med smukke designting og en hyggelig middag med de nærmeste. Det var en god måde at fylde 33.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to 2011 – dag 316-322

 1. Annette says:

  Smukke billeder igen hos dig.
  Og så lyder det helt normalt, det med at flytte rundt…..Forandring fryder !
  Og selvfølgelig vil K. være i nærheden af din scrapplads, ellers ser han dig vel ikke ?
  God weekend – og god tur til DK.

 2. Charlie says:

  Hyggeligt med fælles arbejdsrum. Herhjemme ville min K nu nok GÅ til i mit rod. =0)
  Nye boligideer – jamen du ender jo med at slide hul i gulvene med al den rykken rundt – men du er supergod til det og får nogle fine resultater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.