2011 – dag 309-315

Efter en lang dag med Ikea-besøg x2, aflevering af diverse sager i genbrugsbutikken og delvis samling af ny Ikea-kommode var det dejligt at slappe af i fyrfadslysenes skær.

Søndag lavede jeg diverse dekorationer til vores nye reposindretning, mens K sov længe og derefter samlede kommoden færdig.

Mandag var det Eid, og derfor havde K fri fra arbejde. Det betød, at vi kunne blive helt færdige med indretningen af reposen, som nu står lige så fin og langt mere praktisk end før.

Da jeg nu alligevel var i gang med indretningsprojekterne og den hjemmelavede kunst, lavede jeg lidt til badeværelset.

Jeg havde fundet inspiration til nogle juledekorationer, der blev lavet i lufttørrende ler, som jeg skulle prøve at lave. Det var ikke så nemt, som det lød, men jeg fik da nogle fine dekorationer ud af det i sidste ende.

Mortensaften betyder Martinszug her i byen – masser af mennesker på gaden, børn med lamper, en romer til hests og slik til ungerne. Det er en hyggelig tradition.

Her i Rhinlandet er den 11.11. en særlig dato lige meget hvilket år – det er nemlig den dag karnevalssæsonen skydes i gang. Det sker med et skud rettet mod rådhuset den 11.11. klokken 11.11 – og i år var det altså den 11.11.11. 11.11. Øj øj!

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to 2011 – dag 309-315

  1. Charlie says:

    Sikke en produktiv og spændende uge – VILD med de der hjerter du har lavet og spændt på de lufttørrede juledekorationer. TAK for børne FIFet det er superpopulært og salget af rulleøjne boomer p.t. i DK. =0) Knus og god weekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.