2011 – dag 302-308

Egentlig har vi haft disse amaryllis i en uges tid, men jeg ville have et billede, mens de var på deres højeste, og derfor blev det dem, der var modellerne denne sidste lørdag i oktober.

Meget spændende opgave, men en der skal ordnes med jævne mellemrum: Jeg gjorde vores køleskab rent søndag. Det tager længere tid, end man regner med, men det er dejligt, når det er overstået. Som en frisk start.

I år har jeg ikke gjort det helt store ud af Halloween, så der har ikke været noget med græskarudskæringer mm. Sidste år købte jeg to billige “porcelæns”græskar med den intention at spraye dem hvide, hvilket jeg ikke fik gjort. Det gjorde jeg så i år, og jeg er godt tilfreds med deres look. Formen fejler ikke noget, men de var ikke kønne før.

Jeg har været i gang med et gør det selv projekt, og tirsdag besluttede jeg, at jeg var så klar, at det kunne blive sluppet ud i det fri. Jeg tvivler på, at det bliver stående, hvor det står nu, men det er jo sådan noget, der kan ændre sig løbende.

Meget spændende billede… som desværre er repræsentativt for, hvordan der ser ud flere steder hjemme hos os for tiden. Jeg er i gang med at rydde ud og nogle møbler skal videre i deres liv. Reposen her skal have en opdatering, men lige nu ser den noget trist ud.

Sæsonens første hyacinter er lige ved at blomstre for alvor, og de dufter allerede skønt. Jeg elsker hyacinter og har dem stort set konstant hele vinteren.

Lidt mere scrap på en grå fredag – det er nu ikke så tosset at få lavet nogle af alle de layouts, jeg er “bagud” med alle ungerne.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to 2011 – dag 302-308

  1. Charlie says:

    Dejlige snapshots fra din hverdag – skøn ide med spraymalede HVIDE græskar og – ØH – tak for den husmoderlige reminder – UHA – jeg ejer jo hele TRE køleskabe – og mon ikke de også trænger til en omgang. Men ikke i denne weekend (med mindre jeg kan bestikke K til at gøre det ) for jeg skal jo til SAM…. =0) GOD weekend til dig og din K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.