Kortskissen #149

Dagens kortskitse var baseret på et kvadratisk kort, men da jeg ikke laver kvadratiske kort (fordi det er hammerdyrt at sende dem i DE, og fordi jeg faktisk synes rektangulære kort er finere) ændrede jeg skitsen, så den passede til mit rektangulære kort. Jeg har brugt Pink Paislee papirer, Papertrey Ink stempel og dies samt metalbrads, da vi skulle bruge metal på kortet.

Jeg havde først lavet et “skilt”, hvor det lille fly var malet, men jeg kunne faktisk bedre lide det i sort/hvidt med bare det lille hjerte farvelagt.

For at få lidt ekstra tekst på kortet satte jeg en blyantsstreg, stemplede “Best wishes”, og da det var helt tørt hviskede jeg blyantsstregen ud igen.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kortskissen #149

  1. Charlie says:

    For dælen hvor er det NUTTET!!! Og fin ide med kvadrat på rektangulært kort – så klarede du jo lige den udfordring. =0)

  2. Ulrika says:

    Vilket färgglatt och fint kort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.