Kortskissen #148

Tid til endnu en Kortskissen-skitse. Jeg har brugt papirer fra Jillibean Soup Apple Cheddar Soup 6×6″. Det er en super fin serie efterårspapirer, og de små papirer er perfekte til kort. Tydeligvis har jeg brugt mere af mit elskede seam binding – hvis du ikke har investeret i det endnu, så kan jeg kun anbefale det.

Æblerne er lavet med Papertrey Ink stempler og dies, som jeg ikke har haft så meget anledning til at bruge før, men som jeg synes er rigtig fine. De passer i hvert fald helt ideelt til efterårskort.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Kortskissen #148

 1. Charlie says:

  JEPS de er perfekte de æbler. Og apropos seambinding – kan man stadig kun købe det i USA??? Eller har du et fif?? TAK for sidst – min søde tand er blevet fodret for flere dage frem – men LÆKKERT det var det. =0)

 2. margitbloch says:

  HOV… der røg lige nogle dage uden blog-besøg =0)
  Først 1000 tak for sidst… fantastisk dag med SÅ mange lækkerier…
  Du er altså bare en knag… ;o) MUMS hvor var det GUF!!
  Super søde kort med æbler… som matcher både papir og årstid perfekt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.