Kortskissen #147

Det er mandag, og det er Kortskiss-tid igen. Dagens kort er lavet med et enkelt stykke mønstret papir fra My Mind’s Eyes Lost and Found juleserie. Da jeg havde lavet kortet, opdagede jeg, at jeg allerede har set et, der brugte det her papir på stort set samme måde. Sådan kan det så gå. Det her er baseret på dagens skitse, og jeg tror blinget er inspireret af det andet kort, for der er bling på på samme måde. Man kan altså ikke opfinde den dybe tallerken flere gange.

Bortset fra blinget, så ser papiret sådan ud både med julekugler og glimmersnirkel; det er ret lækkert. Desværre er der kun dette ene sæt på hvert ark. Men resten af arket er nu også lækkert.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kortskissen #147

 1. Annette says:

  Det er et rigtig sødt kort – uanset om andre har lavet noget, der ligner !
  Superflot papirserie – hver en side.

 2. Charlie says:

  Lækkert og julet kort – og helt enig – nogen gange er der bare kun et vist antal måder man kan sætte ting sammen på og så ligner det et lift uden måske at være det. Men du er nu ellers altid flink til at give credit hvor du kan. Håber du har fået min mail??

 3. margitbloch says:

  Super sødt julekort…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.