Jelly Belly æsker

Der er en del, der er særligt, når Liza kommer til Bonn, og en af tingene er, at hun skal have Jelly Bellies. Denne gang tænkte jeg, at det kunne være hyggeligt, hvis der lå en æske til hver af tøserne, når Liza og hendes veninde Sofie kom med herned.

Begge æsker er klædt i October Afternoon papirer, og jeg har brugt Papertrey Ink dies og stempler samt lidt bånd til at pynte forsiderne af æskerne med.

En del af øvelsen med at spise Jelly Bellies er, at man skal vide, hvilken smag man spiser. Da der var en oversigt bag på æskerne, kunne jeg ikke dække bagsiderne til, da jeg pyntede æskerne. Det var egentlig meget nemt at undgå – og også lidt sjovt.

Efter at have redt sengen satte jeg de to æsker opad puderne, så æskerne stod klar, da vi kom hjem fra DK. Det er hyggeligt at lave projekter som disse, og jeg tror nok, at de faldt i god jord hos modtagerne.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Jelly Belly æsker

 1. Annette says:

  Superflotte æsker – og en ualmindelig sød tanke. Det OA papir er bare så fint til dette projekt.
  Tænk at komme på ferie hos jer….., man må da virkelig føle sig velkommen med sådan en opredning !

 2. Charlie says:

  MUMS – her i huset er vi også glade for Jelly Bellies – og sæsonen nærmer sig jo hvor Kjel finder sit Rudolf-rensdyr der prutter brune JB’s ud frem. Skønt med mænd med sans for smuk julepynt ikke?? =0) Ualmindelig sød ide og fine æsker.

 3. margitbloch says:

  Øjjj… sikken en sød idé… og en del klasser over den pose vingummier vi af og til er blevet begavet med på sengekanten, når vi har overnattet på hotel i Tyskland…;o)
  Super søde æsker og et slikmærke jeg ikke kender (endnu)… ;o) – fnis
  Rart at høre, at I er hjemme på “egen grund” igen ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.