Copenhagen

Til min kandidatfest fik jeg Ferm Livings Copenhagen plakat af Christian, Heidi, Esben, Sus og alle ungerne. På rullen til plakaten står der, at den er 50x75cm stor, hvilket gjorde mig ret frustreret, for jeg har en del 50×70 rammer stående klar… I dag tænkte jeg, at jeg da lige kunne prøve, om den monstro alligevel kunne være i en af rammerne. Det kunne den – juhuu! Jeg fik fluks monteret plakaten i rammen, og jeg vidste nøjagtig, hvor den skulle hænge: Over bordet ved udgangen til vores terrasse. Der har indtil nu hængt et layout, men det hang for højt, der var grimme huller i væggen under det med mere, så det var fedt at få gjort det hele lidt mere elegant. Jeg forsøgte at dresse bordet lidt mere op, men jeg mangler ting til det – virkelig en sær ting at konstatere. Men det handler jo om at mange de rigtige ting. Oh well: Indtil videre ser det fint ud med plakaten og lidt småting på bordet.

Det ser også fint ud fra vores første sal, hvor man går forbi tit, og derfor kan se ned på plakaten jævnligt. Det er hyggeligt, og jeg er svært godt tilfreds med, at plakaten nu hænger der.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Copenhagen

 1. Annette says:

  Det er også en flot plakat, og den hænger smukt. Ferm living har bare så mange dejlige ting og sager. Nu kan du se billedet hver gang du færdes i huset, og glæde dig over det – og sende en tanke hjem.
  Fint at den passede i rammen……endnu et eksempel på at : Tillid er godt, kontrol er bedre ! hihi.

 2. Ditte says:

  Den er skøn. Og hvor var det heldigt med rammen 😉

 3. margit bloch says:

  Hvor er det en flot plakat… den har jeg ikke set før. Billederne fra K. er bare så smukke og jeg kan godt li’ den stramme opsætning.
  Heldigt du stolede mere på dig selv end på tallene på rullen…
  SMUK og GENIAL placering…

 4. Karin A says:

  Som vanligt – stilrent och snyggt. Du har ett säkert öga för vad som är snyggt! 🙂 Har inte alltid tid att öppna datorn och kolla in men jag har nu varit runt och tittat på bilderna från din fest. Vilka fina kakor och vilket jobb du lagt ner på tepåsar, kakbeskrivningar och annat! Superflott!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.