2011 – dag 295-301

Gul er måske ikke den mest efterårsagtige farve, men de her fine sarte grene fangede mit øje, da jeg var i Holland med Liza og Sofie. De står og spreder lidt hygge i vores stue.

Lørdag var K og jeg ude og kigge på efteråret og finde nogle geokasser. Dette billede er faktisk taget, da jeg skulle være afledningsmanøvre ved en geokasse. Det er vigtigt, at man ikke bliver opdaget, så ind imellem er jeg nødt til tage billeder, så vi ser helt uskyldige ud.

Jeg fik denne lille træ-guldspurv i kandidatgave af Lene L, og den passer ret perfekt på vores badeværelse sammen med nogle andre ting i grå, hvid og sort. Det røde og gyldne på fuglen lyser virkelig op i rummet.

En gang om måneden er der blog hop hos Papertrey Ink, og jeg har tidligere deltaget en enkelt gang. Denne gang synes jeg inspirationsbilledet var svært, men på dagen fik jeg da skruet et kort sammen.

Jeg har købt ind til et lille DIY-projekt, som blandt andet indbærer disse fire farver garn. Jeg kan ikke strikke, så jeg ved faktisk ikke noget om garn, men jeg må indrømme, at til det jeg skal lave, har jeg satset på det billigst mulige.

Yes! Endelig et billede (faktisk en plakat), der passer i en af de rammer, jeg har stående, som er i standardstørrelser. Gad vide hvorfor langt de fleste billeder og plakater kommer i størrelser, der ikke passer til almindelige rammer. Meget frustrerende. Men dejligt at min Ferm Living plakat nu er kommet op.

Efteråret er i den grad kommet til Bonn, selvom det fortsat er omkring 15-18 grader varmt. Mel, Merle og jeg gik tur i Hofgarten og Bonn.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to 2011 – dag 295-301

  1. Charlie says:

    Fine stemningsbilleder fra din uge. Sød lille fugl og lækker plakat. Kan se dig for mig snige dig rundt i naturen og agere uskyldig fotograf på jagt efter en mudderklire når I geocacher – og lækkert naturfoto du fik i kassen i den anledning. DIY projekt med strikkegarn – HM – det lyder interessant – vi må se fortsættelsen på et tidspunkt. God weekend. =0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.