Sarah & Jacobs bryllup

Lørdag den 10. september var en fin dag på grund af vejret – og en rigtig dejlig dag på grund af Sarah og Jacobs fine fine bryllup i Tveje Merløse Kirke.

Vi indledte bryllupsdagen med at finde vores geocache nummer 1000! Vi syntes, det var rigtig passende at finde nummer 1000 på så særlig en dag; tror ikke vi glemmer, hvor og hvornår vi fandt netop den cache. Det er ikke tit, Kristian er så fint påklædt, når han finder geocacher.

Her går Jacob og hans far mod kirken, mens resten af gæsterne pænt ventede til de var på plads, før vi også indtog den lille søde kirke.

Jeg tog ikke billeder under vielsen, men jeg fangede det her billede af dekorationen langs rækkerne.

Det fløj med ris efter vielsen – helt som det sig hør og bør – og det er så hyggeligt at få lov at lykønske med flyvende riskorn. Heldigvis så det søde brudepar ud til at hygge sig med det også. Jeg husker det som om risene fandt ind under tøjet i store mængder, da K og jeg blev overdænget med ris ;o)

Hvis man er en lidt heldig fotograf, kan man få et billede af ris på vej mod brudeparret, så det er ikke en fejl på billedet her, men risene der er lige ved at ramme målet.

Naturligvis må der også tages nærbilleder af den fine buket, som Sarah bar ved brylluppet. Jeg synes, det blev fint med billedet med lidt af Jacobs og lidt af Sarahs tøj som baggrund for buketten.

Yir – han er min! Det må da vist være Sarahs melding på det her glade billede.

Jeg har altid haft en forkærlighed for billeder taget af mennesker, der har ryggen til. For mig er de særligt romantiske og rørende. Jeg tror måske, denne forkærlighed stammer fra, at min morfar tog mange billeder af min mormor, når hun ikke vidste det. De billeder har jeg altid opfattet som en kærlighedserklæring, og som fulde af ømhed.

På ægte papparazzimaner tog jeg billeder lidt på afstand. Jeg var dog så heldig, at Sarah og Jacobs proffessionelle fotograf foreslog, at jeg kom om på den rigtige side og tog billeder side om side med ham.

Det gav mulighed for procesorienterede billeder som dette, men naturligvis også for mere “rigtige” billeder.

Fordi jeg stod ved siden af den prof fotograf, fik jeg billeder, hvor Sarah og Jacobs opmærksomhed var rettet væk fra mig. Det giver egentlig søde billeder.

På et tidspunkt bad fotografen Sarah og Jacob kigge på mig, og det betød, at jeg også fik “frontale” billeder, og det er jeg glad for.

Det her billede er med, fordi jeg synes, det var sådan en fin situation, hvor Sarah og Jacob sammen var i gang med at binde et fint grønt blondebånd, der var bundet om bukettens håndtag.

Til et bryllup hører en gave, og til en gave hører et kort. Vores var lavet med Papertrey Ink stempler – hvilket vel ikke er overraskende.

Kristian skåler med Sarah og hendes far Søren.

Sarah og Jacob slap ikke for at skulle op på stolene og ned under bordet for at kysse. Det hører jo også med til brylluppet.

Faktisk blev der helt generelt kysset meget, og det hører bestemt også til brylluppets traditioner.

Efter middagen dansede Sarah og Jacob bryllupsvals på helt klassisk maner. Og på en eller anden måde var det igen min mand, der havde saksen i lommen og klippede sokkespidserne af. Jeg ved ikke, hvordan han så tit ender i den rolle…

Min mor og jeg havde haft ansvaret for kagen, som var overtrukket med hvid fondant, kantet med piping i royal icing og så havde jeg brugt en kagestencil til at lave et fint rosenmønster ovenpå kagen med. Det var et sjovt projekt, og heldigvis faldt kagerne i god jord. Lyset i rummet, hvor kagen blev serveret, var ret spøjst, så derfor er farverne på de her billeder mærkelige.

Tak for en dejlig dag, Sarah og Jacob. Vi var glade for at være med og dele jeres skønne bryllupsdag med jer.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Sarah & Jacobs bryllup

 1. Maria says:

  Hvor er det nogle fantastiske billeder du har tager. Tak for en god dag i lørdags.
  Knus fra Maria

 2. Sarah says:

  Ihhh hvor er det bare hyggeligt at se billeder fra dagen… Super flotte billeder du har taget.
  Endnu engang tak for en dejlig dag og for de smukke kager og den skønne gave.
  Vi ses snart.

 3. Annette says:

  Og tak til dig, fordi vi måtte kigge med. Også på Kristian i fint tøj….Han ligner jo ikke just en der har været på geocache-jagt. Tillykke med de første 1000. Det er mange !
  Hvor er det flotte billeder du har taget – og heldigt at du fik de opstillede prof.-billeder med. Det giver nogle helt anderledes fotos.
  Det ligner en rigtig dejlig dag – for brudepar og gæster.
  Dit kort er bare så smukt og gennemført. Og passer jo lige til sådan en dag.

 4. Helle Sahl says:

  Tak for kigget. Sikke nogle smukke billeder og hvor er det dejligt med en så tydelig lykkelig Sarah 🙂

 5. Fantastiske billeder fra en fantastisk dag. Den dag er man bare så lykkelig og har en særlig glød/udstråling og den har du fanget rigtig godt med dit kamera. Er også vild med lidt “skæve” billeder, der ikke er alt for opstillede. KH 10na

 6. Mette says:

  Man bliver så glad i låget, når sådan nogle skønne billeder bliver vist frem 😉 Deres lykke kommer helt i front på billederne, du er da en kanon-fotograf ! Suk…jeg elsker romantik…

 7. Eva says:

  Dejlige billeder.
  Og flot kort og kager 🙂

 8. Charlie says:

  Tak for reportagen og til Sarah fordi vi måtte kigge med. Jeg var jo heldig at se både kage, kort og gave og sågar Kristian og dig i stiveste puds IRL så det var rigtig hyggeligt. Dagen oser af hygge, glæde og kærlighed kan jeg se – præcis som sådan en dag skal. =0)

 9. margit bloch says:

  Som sædvanlig har du fået nogle HELT vidunderlige billeder i kassen…;o)
  Herligt at du har “dem” fra mange sider og vinkler… og tak til Sarah fordi vi måtte kigge med…
  Skønt at vejret var med dem/jer og at humøret var i top… det SKAL det jo være på sådan en dag.
  Tak for synet af og smagsprøven på kagen…MUMS… =0). Det er I gode til du og din mor ;o)
  Og tak for i går Cecilie… hyggeligt at få tid og ro til en sludder og et grin… og at være produktive sammen…
  Knus fra Margit

 10. Karin A says:

  Så roligt att få ta del av bröllopet ni var på och de vackra bilderna. Brudparet var så söta och fina och jag förstår att det var en jättefin tillställning.
  Tack för att vi blev medbjudna!

 11. Gitte says:

  Åh sikke nogle dejlige billeder du har fået taget Cecilie. 🙂 Skønt at du har taget billeder fra en anden vinkel end fotografens. Sidder her og bliver helt glad i låget. 🙂
  Mums en lækker kage I har lavet. Sikke en smuk rosenranke du har “malet” på (eller hvad det nu hedder)
  Et rigtig smukt og enkelt bryllupskort. 🙂
  Du må ha’ en skøn uge
  Knus

 12. Nancy Thomas says:

  What a beautiful wedding – I absolutely love the bride’s wedding gown and bouquet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.