Normandiet 24.09.11: Ankomst

Ferietid endnu en gang; denne gang med min veninde, Vibeke. Efter K og jeg havde været i Normandiet (ganske kort tid) sidste år, snakkede Vibeke og jeg om, at det kunne være hyggeligt at tage en tur sammen herned. Som sagt så gjort, og resultatet blev, at vi planlagde en sensommerferie til Normandiet.

Vibeke kom til Bonn fredag aften, og lørdag morgen pakkede vi golfen og kørte vestpå. GPS’en var ladet med koordinaterne på det hus, vi havde lejet, og så var det jo bare et spørgsmål om at køre og være tålmodig. Huset ligger nordvest for Bayeux, ude på landet, og det var lidt en udfordring at finde det, men det er et herligt sted. Og huset opfylder de krav, man kan have et feriehus: to soveværelser (begge med brusebad og håndvask), toilet, stort køkken, stue med pejs, tv og stereoanlæg (skulle man have behov for disse…), bord og grill ude og en fin udsigt. Så vi klager bestemt ikke.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Normandiet 24.09.11: Ankomst

  1. Charlie says:

    Lyder superhyggeligt – vi havde mange gode ferier i området da børnene var små. God fornøjelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.