May peace be your gift…

I går fik jeg nye papirer, og der var særligt mange julepapirer imellem, for det er jo de tider nu. Jeg har blandt andet bestilt Jillibeans Christmas Eve Chowder i 6×6″. Serien er rigtig kær, men måske endnu mere kær i den lille størrelse, hvor alle mønstre er blevet formindsket. Kortet er liftet fra et kort på Jillibean Soups hjemmeside.

Sommerfugl og oval med tekst indgår i serien, så de måtte naturligvis på mit kort. Sommerfugle er måske ikke det, man mest forbinder med jul, men fine det er de.

For at give kortet dimension har jeg syet bånd fast i flæser. Det er faktisk nemt at lave den effekt, og det virker. Det fylder visuelt men egentlig ikke så meget reelt set.

Jeg har skåret lidt af forsiden af kortet af, og erstattet med den blomstrede kant. Sådan så det oprindelige kort også ud, og det er en ret fed effekt. Man skriver jo alligevel som regel kun på den højre side af kortet, så den venstre kan sagtens være mindre.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to May peace be your gift…

  1. Charlie says:

    Næh hvor fint – det grønne ternede bånd kender jeg fra en pakke jeg fik fra dig. Sødt papir du har anskaffet dig og supergodt sat sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.