Kortskissen #145

Dagens Kortskissen skitse var til et rundt kort, hvilket jeg helt generelt synes er vanskeligt. Men jeg besluttede at bruge en Spellbinders die til at lave kortet, og det hjalp gevaldigt, fordi det faktisk fik en pæn form i stedet for de mere “ynkelige” cirkler, jeg skærer i hånden. Jeg har pyntet kortet med papir fra October Afternoons Boarding Pass, bakers’ twine i en Airmail udgave og så et af mine favorit stempler fra Papertrey Ink.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Kortskissen #145

 1. Karina Beck says:

  Lækkert kort.
  Du må have en ny god uge.

 2. Annette says:

  Rigtig flot kort med rejsetema.
  Hurra for Spellbinders. Det er jo umuligt at skære en pæn rund cirkel selv…….Jeg taler også af erfaring !

 3. Charlie says:

  Nu har jeg jo MEGAsvært ved at forestille mig du kan fremstille noget som helst der skulle se ynkeligt ud… =0) Men det er bestemt en fin cirkel og et sødt kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.