Kortskissen #141

Kortskissen 141.

Jeg er en uge bagud, men bedre sent end aldrig. Her er mit kort fra sidste uges skitse fra Kortskissen, som jeg faktisk selv havde tegnet. Jeg har brugt Papertrey Inks Whale Wishes stempler og die samt papirer fra Echo Parks Splash, som jeg købte særligt på grund af stemplerne. Det hvide bånd er fra et sæt viskestykker, jeg købte på et tidspunkt, og det minder mig lidt om et håndklæde eller lignende; jeg syntes i hvert fald, at det passede godt til et vandtema. Og så er det fedt at bruge de ting, man har høstet i andre sammenhænge.

Jeg har udstanset hvalen i noget Bazzill med swirls, så kroppen på det fine dyr får lidt mere effekt. Og så er rulleøjne jo uundværlige, når man laver projekter med dyr. Knapperne har ikke helt sammen blå farve, men det synes jeg faktisk er hyggeligt og fint.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Kortskissen #141

  1. Karina says:

    Skønt kort!
    I må have en god aften.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.