Julekrans

Jeg fortsætter med julekortene, og denne gang har jeg været i sving med papirer fra Authentique, som jeg har købt i 6×6″. Jeg har desuden brugt nogle af mine favorit julestempler fra Papertrey Ink: Wreath for all Seasons.

Dertil kommer naturligvis seam binding, perler og en sart blomst, der stammer fra en scrapbooking sampak fra Søstrene Grene (eller Netto?).

God jul stemplet stammer fra et stempelsæt fra Panduro, som jeg købte på tilbud i januar. Jeg syntes, det passede fint i stilen til papirerne. Egentlig er jeg ikke så vild med det slidte look, men der var alligevel noget ved de her papirer, der tiltrak mig. Måske er det, fordi de er meget klassisk julede.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Julekrans

  1. Annette says:

    Smukt julekort igen fra dig. Og hvorfor ikke det lidt slidte look ? Det kan du da også.
    Papirer, motiver, bånd og stempel passer jo så fint sammen.
    God weekend, og tak for endnu et godt fif på OSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.