2011 – dag 260-266

Lørdag fejrede vi Ks fars 60 års fødselsdag på Italy Italy i Ringsted. Vi fik en rigtig lækker frokost, og bagefter kørte vi hjem til Ks forældre, hvor vi blandt andet hyggede os med Yatzi og Trivial Pursuit.

Søndag var det tid til at fejre min mors 60 års fødselsdag med en brunch for venner og familie. Jeg tror, at billedet af Alma er ret sigende for alles oplevelse af dagen: god stemning og dejlig mad – efterfulgt af kager og flødeboller. Det kan jo ikke gå galt.

K og jeg kørte hjem fra DK søndag aften, fordi K skulle nå et fly til Ecuador mandag aften, og vi turde ikke satse på, at vi ville nå hjem i tide. Det var en lang tur hjem gennem det nattemørke Europa, men det var til gengæld skønt at vågne til en kølig og smuk efterårsdag hjemme i Bonn.

Mit kandidatbevis lå herhjemme, da vi kom hjem fra DK, og jeg tilstår gerne, at jeg bliver i højt humør af at se på det. Det er så fedt at være færdiguddannet og at have gennemført min uddannelse.

Juhuuu! Jeg fik pakke fra Dani Peuss onsdag, og der var mange herlige julepapirer, så jeg er klar til at sætte gang i produktionen af de julekort, K og jeg skal sende i år.

Torsdag var endnu en af de der skønne efterårsdage, hvor luften er kølig og klar, og hvor man kan dufte, at årstiderne skifter. Jeg elsker efterår – det bliver nok aldrig anderledes.

Smash er det nye sort i scrapverden, og jeg er hoppet med på ideen. Da jeg den næste uge er i Normandiet med en veninde, tænkte jeg, at det var et godt tidspunkt at begynde og smashe. Jeg har købt en lille transportabel printer, som printer små selvklæbende billeder. Helt perfekt til formålet. Jeg glæder mig til at smashe om Normandiet.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to 2011 – dag 260-266

  1. Louise says:

    Det med Smash er da en fed ide. Den kunne jeg godt være lidt hooked på.

    God tur til Normandiet, glæder mig til at se billeder.

  2. God tur til Normandiet!
    Cool at du også har købt en Pogo, jeg er så glad for min. Ved du godt at der er en app til den på Android marked?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.