2011 – dag 239-245

Jeg har været i gang med at lave fif til OSH-bloggen. Det er et nyt initiativ, så smut forbi OSH og se, hvad vi har fundet på.

Søndag var det fint vejr, så jeg var på terrassen. Den har lidt under specialeskrivning og sommerferie, så den skulle virkelig under kærlig behandling. Det er dejligt friskt, når der er ryddet op derude. Nu er den klar til lidt efterårsbeplantning.

Mandag aften var det koldt – eller i hvert fald frøs jeg – så jeg måtte ty til plaiden og stearinlys for at få varmen og hyggen.

Yeah! For to måneder siden næsten bestilte jeg en bunke baker’s twine, og den bunke kom endelig hjem til mig, så jeg er klar til julekortene.

På den sidste sommerdag besluttede jeg, at det måtte være på tide at lave en ny efterårskrans til vores hoveddør. Det blev en halmkrans med håndklippede blade i forskellige October Afternoon (og lidt andre) papirer. Det var egentlig en ret hurtig krans at få lavet, og nu nyder jeg den, når jeg kommer ind og går ud af døren.

Torsdag hentede jeg K i Düsseldorf, hvor han landede efter en tur så langt væk som til Ecuador. Vi kørte en aftentur sammen, og det var hyggeligt at snakke sammen igen.

Efter en lang dags rejse kom jeg til DK – billedet bliver af noget af det, jeg havde medbragt hjemmefra Bonn.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to 2011 – dag 239-245

 1. Charlie says:

  Ja det er nogle superlækre FIF du har gang i og næste er lige på trapperne til at blive publiceret. Demain je crois! Fine Bakers twine – som i rød/hvid sjovt nok hedder notartråd i min verden – fordi det blev brugt på legale papirer da jeg var elev. Og så har du gjort klar til din yndlingsårstid – efteråret – både ude og inde. DEJLIGT med dine små kunstværker og stilleben – jeg glæder mig til at jeg snart skal have den fine Halloween æske jeg engang vandt hos dig frem igen med BOO slik i. =0)

 2. Charlotte says:

  Du tager så smukke billeder! Jeg elsker at følge med i dine uge-reportager – det er så hyggeligt. :0) … Er lidt misundelig på at du nu ejer så meget lækker twine! :0)
  God ny uge til dig.

 3. margit bloch says:

  Super dejlige FIF på OSH-bloggen… jeg elsker at lade mig inspirere af dygtige dig ;o)
  Og lækre billeder af jeres efterår og af din “home-made” krans… sikken en god idé med enkle virkemidler… (igen, igen).
  Her er det TOTALT møj-vejr med blæst og styrtregn… rigtig en dag til at færdiggøre mine stakke af kort til OSH ;o)
  Knus og go’ ny uge…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.