Tour de Buddinge

Jeg har scrappet et layout med sjove billeder af Bertram og hans far. Det er klart, hvem der er hjælperytteren, og hvem der er stjernen. Jeg har brugt October Afternoons Rocket Age, som er en serie, der kan bruges til så meget andet end bare raket-layouts. Det er bare fede fede papirer.

Jeg brugte endnu en gang mine Papertrey Ink banner dies; jeg havde egentlig troet, at jeg skulle bruge dem til kort, men indtil nu har jeg vist primært brugt dem i forbindelse med layouts. Og der virker de jo super.

Jeg er stor fan af OAs mange små stickers, for de kan bruges i så mange tilfælde, og jeg finder, at jeg ret ofte rækker ud efter netop dem, når jeg lige mangler et element til en side.

For at give layout noget struktur og dimension uden at vælter for mange elementer ovenpå siden valgte jeg at bruge en Tim Holtz embossing folder på en del af siden. Jeg tror, det var Annette, der skrev om at hamre på folderen, og det er super, når man vil have embosset noget, der er for stort til at gå ind i en maskine.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Tour de Buddinge

 1. Helle Sahl says:

  Flot layout med lækre vimpler dr passer lige der til. Skønne farver og opsætning og så er billederne rigtig søde.

 2. Herligt LO og lækkert papir der lige passer til billedet. Effekten af de hamrede embossing folder er SÅ flot. Kh 10na

 3. Karina Beck says:

  Hvor er det et flot layout. Lækkert med banneret og embossingen!

 4. margit bloch says:

  Super, super flot LO. Det banner er totalt gennemført… og netop på et cykelLO er det da genialt…
  Lækre farver… sød model… gode billeder… smart embossing…
  Du får 5 * af maiii…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.