Mor & datter


Dette er det første layout, jeg har scrappet med Heidi & Christians prinsesse, Merle. Det er liftet fra et layout af denne scrapper, som endda havde samme tema. Hendes side var så fin, at jeg tænkte, at det måtte jeg da også kunne lykkes med. Jeg har brugt Echo Park papirer, thickers, stickers og divers dims.

Den lille tag er udstyret med et glimmerbogstav, jeg fik i november 2006… Nogle gamle sager kan sagtens bruges nu.

Dato-mærket er lavet med Papertrey Ink dies og stempler; det er herligt at bruge disse stempler til andet end bare kort.

Jeg har sat små sommerfugle med perler i midten på begge de Merle-layouts, jeg har lavet, og jeg tror faktisk, at det skal være et gennemgående element i sider om Merle. Alma holder meget af at bladre i albummet om hende, og jeg tænker, at Merle måske kan gå på opdagelse og lede efter sin sommerfugl. Sådan lidt “find Holger” for en lille pige.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Mor & datter

 1. Karina says:

  Super dejligt layout.

 2. Jytte says:

  Ihh, hvor et lækkert LO .. skønne farver og lækre detaljer !!
  Motivet er sååå sødt !!

 3. Charlie says:

  Hvor er det nuttet – skønt papir med små bier på og sød ide med Merle-sommerfuglen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *