Lille glade grinebidder

Jeg har jo fået endnu en lille putte, som jeg scrapper, og hun er allerede en fotostjerne. Her har jeg liftet et layout fra Imaginisce Blog, og jeg har brugt Cosmo Cricket papirer (faktisk er der kun brugt to papirer, men de er dobbeltsidige). Derudover har jeg brugt thickers, Basic Grey stickers, October Afternoon stickers og lidt dims.

Jeg fortsætter med Merles lille sommerfugledetalje. Det burde i virkeligheden være en fugl, fordi Merle betyder solsort, men jeg synes ikke, fugle er helt så nemme at indarbejde i et layout.

Når jeg scrapper ungerne (især de helt små) synes jeg, det er vigtigt at få en dato på, fordi de udvikler sig så hurtigt.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Lille glade grinebidder

  1. Karina says:

    Hold da op nogle lækre billeder og dejlige farver du har brugt til.

  2. Charlie says:

    Hvor er det er lækkert LO og jeg kan se frøken Merle også har sommerfugle på tøjet – så det passer jo perfekt. Hun er da HELT skøn og det der hår er total nuttet – hende kan jeg godt forstå du nyder at scrappe til.

  3. Sarah says:

    Det er jo fantastisk – og hvor er hun bare sød!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *