Blogfødselsdag

I dag er det et år siden jeg skiftede fra blogspot til denne side, og det må derfor være oplagt at holde fødselsdag. Det virker nogle gange som om butikker som Føtex og Bilka har fødselsdag et par gange om året, men min blog har altså kun fødselsdag en enkelt gang – til gengæld skal det fejres med gusto! Min housewarming bestod af 31 daglige spørgsmål, hvilket jeg virkelig syntes var hyggeligt og sjovt, så jeg gentager eksperimentet og vil til og med den 31. august stille daglige spørgsmål her på bloggen.

Jeg ved slet ikke, om der stadig er nogen, der læser med (jo nogle stykker ved jeg) efter at jeg i det første halvår af 2011 har været mindre aktiv end normalt, så jeg håber, at du vil være med til at sprede ordet om min fødselsdagsfejring via din egen blog, hvis du har sådan en. Ellers håber jeg bare, at du vil lege med og hygge dig.

Reglerne
– jeg stiller et nyt spørgsmål hver dag i august, altså 1.-31. august 2011 begge dage inklusiv.
– for hvert spørgsmål du besvarer / kommenterer på, får du ét (1) lod til lodtrækningen.
– du behøver ikke svare på alle 31 spørgsmål for at få en chance for at vinde, men jeg vil synes, det var hyggeligt, hvis du legede med.
– hvis du skriver om denne blogcandy på din egen blog får du yderligere fem (5) lod til lodtrækningen.
– når den 31. er gået, får jeg hjælp af Kristian til at samle alles lodder og putte i en virtuel tromle, og så udvælges vinderes tilfældigt blandt alle lodderne.
– i starten af september sender jeg præmien af sted til vinderen.

Præmien er jeg ved at samle sammen, mens jeg holder ferie i Frankrig, så det bliver ikke scraprelateret men derimod en bid af sommeren. Jeg håber, at dem af jer, der ikke scrapper, også vil kommentere denne gang.

Er vi klar?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Blogfødselsdag

  1. Eva says:

    Jeg læser skam stadig med – og jeg er klar :o)

  2. Annette says:

    Selvfølgelig er jeg med……og jeg er helt klar.

  3. Jette says:

    Jep, er helt klar nu, hvor ferien lakker mod enden, og der er tid til at blogge igen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.