Blogfødselsdag 31

Så er vi nået til enden – både af blogfødselsdagen og af sommeren 2011. Faktisk sluttede sommeren i Bonn med en rigtig smuk sommerlig dag, som godt nok startede koldt (7-8 grader klokken 9), men udviklede sig til en dag med solskin og lunt vejr. Det har nogle naboer omsat til en grillaften i haven, og det har ansporet dagens spørgsmål. Jeg kan egentlig godt lide grillmad, men det er meget meget sjældent K og jeg griller selv. Faktisk tror jeg aldrig, vi griller alene. Men jeg synes, det er hyggeligt at komme til grill hos andre ;o)

Griller du/I?

This entry was posted in Ubesluttet. Bookmark the permalink.

16 Responses to Blogfødselsdag 31

 1. Carina Saaby Nielsen says:

  Vi griller, men ikke meget… Vi kan ikke grille på vores altan, men der står da en weber i kælderen der bliver brugt 1-2 gange om året. Det er lidt besværligt når man skal op og ned fra 3.sal konstant fordi man glemmer et eller andet. Så vi griller stort set kun når vi er hos mine forældre;)

 2. Karina says:

  Jeg elsker at grille. Vi griller en del om sommeren både os fire og når der kommer gæster. Men jeg kunne godt tænke mig at grille om vinteren også, f.eks flæskesteg o.lign…

 3. Annette says:

  Jo da. Vi griller en del. Men ikke så tit som vi gerne ville, for det tager jo noget længere tid at få maden klar – incl. optænding.
  Vores nabo vintergriller, og det er altså underligt at gå rundt i grilllugt mens man rydder sne. Men jeg tror nu, det er rigtig hyggeligt – hvis man gider passe grillen i vinterkulden !

  Tak for endnu en sjov konkurrence. Tak for sjove/kloge spørgsmål. Man kommer jo til at tænke over mange ting, når man besøger din blog. Ting man ikke altid lige normalt får sat ord på.

 4. Karin A says:

  Vi har en elgrill på balkongen och det grillas ofta korv och fläskfilé på sommaren. Det är skönt att slippa kastruller och stekpannor att diska 🙂 och så är det en sådan sommarkänsla. MEN jag gillar INTE kolgrill och vidbränt och smak av tändvätska… 🙂

 5. Stubbens says:

  Jeg griller aldrig her hjemme – men synes det er dejligt og hyggeligt når man bliver inviteret på grillaften !!

  Tak for denne gang – med mange gode spørgsmål og rigtig flot efterår til alle.

 6. Dorit says:

  Vi er rigtig dårlige til at grille, i år har vi ikke nået det… og vi griller kun, hvis vi har gæster, vi gider simpelt ikke fyre op i grillen, hvis vi kun er os selv, så er det nemmere at lave maden inde og tage den med ud på terrassen.
  Det sjove er, at når vi skal grille, så er det tidspunktet, hvor H står for “stegen”, hi-hi ! Så egentlig kunne jeg godt tænke mig nogle flere grill-aftener…

  Tak til dig for dine sjove/gode spørgsmål !!

 7. Jeg kan forstå, at vi har det lige som jer. Det er hyggeligt, men vi gør det bare aldrig. Er vi i sommerhus sammen med børn, svigerbørn og børnebørn, ja så sker det ofte, at vi gør det. Vore venner har en Weber grill og de inviterer også til grill og jeg må da indrømme, at det er da hyggeligt.

 8. Sarah says:

  Jeg har jo en “mand” som elsker at grille. Hvilket faktisk passer mig fint – så skal jeg kun lave tilbehør, så laver han resten. Må sige at det lige i år ikke er blevet til særlig meget grill.

 9. Vibeke says:

  Er ikke den store fan af grillmad, hvis det er i versionen pølser, let brændt bøf (sort udenpå, rå inden i), og noget salat, men kender et par stykker, som virkelig kan lave mad på grill, og det er super lækkert.
  Har jo selv fået grill nu, og har lært et par tricks, så vil ikke afvise, jeg bliver mere begejstret, nu jeg selv bestemmer menuen, men det er kun blevet til to gange i sommer 😉

 10. Charlotete says:

  Ja. Vi griller og vi elsker det. Vi griller året rundt – også i julen og nytåret.

 11. annette says:

  Ja vi griller. Både alene og sammen med andre. Altid hyggeligt, og så bliver der lavet lidt forsøg med maden.

 12. margit bloch says:

  Jeps… vi griller… når sommeren er over os ;o)… så det er ikke blevet til så meget i år.
  Men MÅSKE kan det nås endnu… ;o)

 13. Eva says:

  Vi elsker at grille, og for os er grillmad lig sommer.
  Det er desværre ikke blevet til så meget i år – hverken sommer eller grill.

 14. Vi griller om sommeren, det er dog ikke blevet til meget i år. Har det overhovedet været sommer i DK??? Kh 10na

 15. Karina says:

  Hmm… er der mon fundet en vinder? ; )

  • Cecilie says:

   Jeg har udliciteret fundet af vinderen til min mand, og han løber lidt stærkt i øjeblikket. Jeg har rykket for det ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.