Blogfødselsdag 30

I dag har jeg postet mit første 14-dags fif på OSH-bloggen, og det er dejligt at se kommentarerne. Det er altid sjovt at lave noget til velgørenhed, men det bliver endnu sjovere, når man kan dele det med andre. En rigtig stor portion af danskerne laver frivilligt arbejde, og det at lave kort til OSH er vel også at lave frivilligt arbejde? Jeg ved faktisk ikke, om det tæller sådan… Lokalt er jeg engageret i en klub for engelsksprogede kvinder her i Köln-Bonn området, og selvom jeg har været lidt fraværende i foråret pga. specialet, har jeg bidraget med noget af min tid.

Laver du frivilligt arbejde?

This entry was posted in Ubesluttet. Bookmark the permalink.

11 Responses to Blogfødselsdag 30

 1. Karin A says:

  Tyvärr har dygnet inte tillräckligt många timmar för det men jag skulle mycket väl kunna tänka mig att jobba med gamla människor tex. gå ut och promenera, läsa tidningen eller sitta och prata en stund.

 2. Annette says:

  Jeg kan godt lide dit nye job som “fif-mager” på OSH. Tillykke med jobbet.
  Det er da frivilligt arbejde ! Vi er garanteret mange, der vil nyde godt af det i fremtiden. (men jeg har kommenteret på OSH om det)

  Jeg laver en lille smule kort til OSH og Cancerkort. Og har selv meget fornøjelse ud af at lave dem.
  Men jeg laver ret meget frivilligt arbejde for LEV (udviklingshæmmedes forening), fordi Henriette jo er med der. Det bruger jeg meget tid på.
  Jeg var spejder fra jeg var 8 år, og fra 14 års alderen var jeg leder under en eller anden form – til jeg var 25 – 26 år. Det hører vel også under frivilligt arbejde.

  Resten af de ting jeg går og laver, kan vist ikke kaldes frivillige….hihi.

 3. Karina Beck says:

  Jeg laver også kort til OSH…

 4. Charlotte says:

  Nej, jeg laver ikke frivilligt arbejde.
  Men det kan da godt tænkes, at jeg på sigt, vil kaste mig ud i noget.
  Lige p.t. synes jeg ikke der er mange timer til overs i døgnet når hverdagene kører derud af med job, unger, fritidsinteresser, familie og venner.

 5. Vibeke says:

  Ja, det gør jeg. Er frivillig hjælper i hundeklubben, og arbejdede i mange år frivilligt i ungdomsorkesterverdenen.

 6. Med to mindre børn og en mand, der arbejder rigtig meget, er tiden desværre ikke til det helt store frivillige arbejde. Men gør hvad tiden og overskuddet tillader – blandt andet OSH-kort, hjælp i pigernes spejdergruppe (kørsel, rengøring, hjælp til arrangementer osv.), og så er jeg bloddoner – hvis det tæller som frivilligt “arbejde”?! ;o)

 7. Charlie says:

  Hej “kollega” – ja det må jeg nok sige ja til – og det ligger til familien – vi har altid været i gang med et eller andet – spejderarbejde, foreningsarbejde, politisk arbejde, forældrebutik på Steinerskolen da Mie var lille, og nu har jeg så valgt selv at sidde for bordenden af OSH og det er jo en REN fornøjelse med de mange positive og søde frivillige der støtter op om sagen. Så jo – selvom vi ikke har valgt at være en forening så tæller det bestemt som frivilligt arbejde. =0)

 8. Carina Saaby Nielsen says:

  Jeg har lavet lidt kort til cancerkort og OSH, men ellers gør jeg ikke. Jeg har slet ikke overskudet til det 😉

 9. Sarah says:

  Ja jeg laver frivilligt arbejde i FDF. Synes jeg får rigtig meget ud af det tilgengæld.

 10. margit bloch says:

  Jeps… udover at jeg har været spejderleder i over 10 år… så giver jeg en hånd med OSH når der er brug for det… og så laver jeg kort dertil.
  Til lykke med dit “FIF-job”, Cecilie… du er simpelthen en STJERNE til at dele ud af dine MANGE gode idéer til kort…
  SES SNART…. bl.a. omkring lidt OSH-opgaver ;o)

 11. Ja, jeg laver frivilligt arbejde. Støtter OSH + cancerkort. Og sidder i gymnastikudvalget i vores lokale idrætsforening. Og med 3 børn, så bager jeg mange kager til alle de arrangementer der afholdes i deres respektive klasser. Og jeg gør det med glæde. KH 10na

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.