Blogfødselsdag 28

August lakker mod enden, og det betyder, at efteråret er på vej lige meget, hvad vi måtte synes om det. Jeg har brugt dagen i dag på at gøre vores terrasse efterårsklar. Det betyder, at jeg har ryddet op, fejet, fjernet ukrudt og døde planter, plantet nogle enkelte planter, der ikke var kommet i jorden. Det er ingen hemmelighed, at jeg glæder mig til efteråret, som er min favorit årstid. Nu er det snart tid til at købe græskar, lyng og krysantemummer til terrassen, så vi begge kan nyde de varme orange og gyldne farver.

Gør du noget særligt for at markere efterårets komme?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

9 Responses to Blogfødselsdag 28

 1. Karina says:

  Nej, jeg gør ikke noget bestemt. Jeg elsker også efterårets farver og har siddet hele dagen og lavet DT kort i efterårets farver. Så jeg er klar og sporet ind på efterår ; )

 2. Dorit says:

  Jeg synes nu allerede efteråret har sat ind, det har både regnet og blæst i dag, rigtig efterårsagtigt. Og tænk, det burde være en skøn sensommerdag/aften.
  Jeg kan også godt li’ efteråret med alle de skønne farver i naturen, det er ligesom det hele lukker ned til vinteren for så at begynde det nye liv igen med forårets komme.
  Det er jo også skønt at sidde inde og høre det buldre i brændovnen, mens man sysler med indeting, nu hvor det bliver tidligere mørkt.

 3. Carina Saaby Nielsen says:

  Her sker der ikke det store i forbindelse med efteråret, men der er da nok et par tomatplanter der snart er færdige og skal smides ud 😉

 4. Charlotte says:

  Vi får ryddet op i havens affald. Fjerner det visne og sætter lidt lyng i krukker. Ellers gør vi ikke så meget. Jeg elsker farverne i efteråret, som så mange andre. Det er smukt og lækkert at se på. :0)

 5. Herhjemme er det også udendørskrukkerne der får en ordentligt omgang, er vild med vindhekse, lyng, husløg, pyntagræskar, kastanier og de der, der ligner kål (fåes i lilla og hvid). Jeg er også klar til efterår, selvom jeg ikke synes vi har haft sommer,
  Kh 10na

 6. Karin A says:

  Plockar gärna in allt orange och gult och höstigt – kransar, löv,. små pumpor osv. Älskar den kravlösa, färgrika krispiga hösten med äppelkaka och vaniljsås, tända ljus och mys.

 7. Stubbens says:

  Jeg plejer ikke at gøre det store nummer ud af efterårets kommen – synes ellers det er en dejlig tid som kan have et flot vejr. Derfor har jeg som regl også en uges ferie midt i septemper for at nyde det og at sommerens stress på jobbet er over !!

 8. Sarah says:

  NEJ!
  Det kommer ofte som en overraskelse for mig at vi nu er nået til en ny årstid. Så her bliver det sjældent markeret.

 9. margit bloch says:

  Ja, der kommer nye planter i potterne udenfor… ;o)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.