Blogfødselsdag 26

Ups! Jeg missede dagens spørgsmål i går – kan vi bare lade som om det var en fridag? Ja, det tror jeg. Det var en dag uden spørgmål.

Der udskrives tilsyneladende valg lige om et øjeblik, og det her er IKKE et spørgsmål om dit politiske ståsted, for det er en privat sag, men det handler alligevel lidt om politik. Jeg er medlem af et politisk parti, som jeg dog ikke er 100% enige med længere, og jeg interesserer mig meget for politik. K og jeg kan fortsat stemme til folketingsvalg i DK, og jeg følger meget med i politik, så jeg synes de næste tre uger bliver spændende.

Interesserer du dig for politik?

This entry was posted in Ubesluttet. Bookmark the permalink.

11 Responses to Blogfødselsdag 26

 1. Annette says:

  Fint med en fridag. Tak for det !
  JA, jeg interesser mig for politik. Men er ikke medlem af et parti.
  Det er lidt spændende, hvad dette ender med – og jeg er virkelig meget i tvivl om, hvad der er bedst – for landet – for samfundet – og for os/mig og min egen hverdag.
  Gid man kunne overskue det, og gid man kunne stole på, hvad der blev sagt og lovet…..
  Men du kan tro, jeg skal følge med i medierne den kommende tid.

 2. Annette says:

  NEJ jeg interesseret mig overhoved ikke for politik.
  Men jeg går op og stemmer når det er det man skal.

 3. margit bloch says:

  Jeg interesserer mig ikke dybt og inderligt for politik… men prøver at være rimeligt opdateret og give mine mininger til kende i en debat (ofte familiær).
  Jeg kan ikke – som J sidde i timevis og høre på politiske diskussioner… og kunne ikke drømme om at indstille på TVkanalen med debat fra folketingssalen (men kender en anden der kan ;o))

 4. Dorit says:

  Engang gjorde jeg og var også medlem af et partis ungdomsafdeling, men nu: nej, de lover allesammen en masse som ingen af dem kan få flertal for, når valget er overstået, så uanset hvem vi har i regering, så sker er ikke så farlig meget, men jeg stemmer da nok, det plejer jeg, bortset fra 1 gang.

 5. Vibeke says:

  Nej, ikke i politik, men jeg følger med i samfundsdebatten og har stemt til samtlige valg siden jeg fyldte 18. Jeg er ikke 100% enig med noget parti, og jeg står HELT af, når politikerne sidder og taler i munden på hinanden.
  Medierne er allerede gået totalt i selvsving, så det bliver ikke meget, jeg skal se fjernsyn i de kommende 3 uger 😉

 6. Karina says:

  Jeg følger kun lidt med i politik.
  God weekend.

 7. Karin A says:

  Jag har en klar politisk ståndpunkt som inte går att rucka men jag intresserar mig inte för politik alls. Nu när jag tänker efter drar jag mig till minnes att jag faktiskt var medlem av detta parti som ung men det var inte av intresse för politiken utan av intresse för en kille som var med… 😉
  Egentligen är politik oerhört tråkigt! 🙂

 8. Jeg følger lidt med i politik. Men filmen knækker bare for mig, når det som ofte ender med politisk mudderkast. Og den ene mener han/hun er bedre end den anden og “handler” der lavet i porten (studehandler). JA, denne gang synes jeg det er svært.
  Fortsat god weekend. kh 10na

 9. Carina Saaby Nielsen says:

  Det interesserer mig ikke synderligt meget. Følger da lidt med, men har MEGET svært ved at finde ud af hvem jeg skal stemme på, synes det nærmeste er umuligt når man ikke har mulighed for at følge med i alle valg debatter osv.

 10. Stubbens says:

  Jeg stemmer altid men ellers er jeg ikke særlig interesseret i den gang mudder kastning som er i gang.

 11. Sarah says:

  Det ærlige svar er nok nej.
  Jeg følger sådan med til husbehov og stemmer også altid. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at min interesse var større, men det er den altså ikke:O)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.