Blogfødselsdag 16

I går kørte jeg min mor i lufthavnen, så hun kunne flyve hjem til DK efter mere end tre ugers ferie først i Provence og så her hos os i Bonn. Jeg har egentlig ikke det store imod at flyve, men jeg er heller ikke den store fan – jeg gør det, hvis det er den bedste måde at komme frem og tilbage. Jeg er ikke bange, men jeg er træt af sikkerhedskontrol, ventetid, små sæder mm.

Er du bange for at flyve?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

15 Responses to Blogfødselsdag 16

 1. Nej, men jeg kan ikke lide at lette og lande. Det minder mig om rutjsebaner, og dem kan jeg heller ikke lide. På den anden side, så kan jeg faktisk ikke rigtig huske, hvordan det er at flyve – det er RIGTIG mange år siden sidst. Men vi skal flyve til Malta i efterårsferien, så der bliver det genopfrisket.

 2. Karina says:

  Jeg er ikke vild med at flyve. Det er ikke fordi jeg er bange, men jeg bliver engang imellem flyvesyg. Men jeg bliver også køre og søsyg, så det må være noget med balancenerven ; )
  Du må have en god dag.

 3. annette says:

  JA jeg er virkelig bange for at flyve. Render på toilettet 1000 gange inden vi skal afsted. Når vi flyver til USA får jeg en sovepille og sover ca de 8 af timerne.

 4. Annette says:

  JAJAJAJA……Sygeligt rædselsslagen…..så jeg flyver overhovedet ikke nogen steder hen…

 5. Carina Saaby Nielsen says:

  Overhovedet ikke, synes det er vildt sjovt…. Kæresten er rimelig rad for at flyve, så det er meget heldigt at jeg slet ikke er påvirket af det. Jeg bliver altid køresyg når jeg er passagere i bil, kører i bus eller tog, så det er fantastisk at kunne komme til et andet land så hurtigt uden at skulle kaste op og sove resten af dagen 😉

 6. heidi says:

  Entlig ikk, men jeg er bange for at lande – ret grineren entlig… men sidder med lukkede øjne og knuer armlænet… tror piloten glemmer at slå hjulene ned eller andet, så altid en lettelse, når “bummet” er over og jeg er på sikker jord igen

 7. margit bloch says:

  Bange kan man ikke kalde det… men jeg synes som dig at ventetid og flycomfort er RÆDSELSFULD… og skal jeg “holde i hånd” når vi starter og letter =0) – (godt jeg har én med mig, jeg kan gøre det med ;o)…)
  Men vi har fløjet MANGE gange til MANGE destinationer på Jorden… så jeg er kommet igennem det!!
  Men sommerfuglene basker i maven HVER gang, som når man skal til eksamen. Og så ved jeg jo, at det statistisk er den mest sikre måde at færdes langt på…

 8. Karin A says:

  Inte rädd precis men som flera andra här ogillar jag start och landning och jag håller noggrann koll på flygvärdinnorna hur de ser ut – om de lugnt går vidare med vagnen även om det låter konstigt någonstans, då är det ingen fara. 🙂

 9. Dorit says:

  Njaahr, jeg har det vist lissom dig, man blir jo nødt til det, hvis man vil oversøisk… men hver gang jeg sidder i en fløjer, tænker jeg, hvad var det lige, der fik mig til at gå herop !! Jeg synes osse det er klaustrofobisk at sidde som en sild i en tønde, og tænker på, at skal der ske noget, så går det nok så hurtigt, at jeg ikke oplever det. Jeg synes ikke det er generende med sikkerheden, det er jo for vores egen skyld, men sørgeligt at det skal være nødvendigt.

 10. Sarah says:

  Jeg er ikke bange for at flyve.
  Men med en mand (kommende;O)) som vil kører alle steder hen det overhovedet kan lade sig gøre (og helst ikke vil steder hen man ikke kan kører til) så er det ikke tit jeg er ude at flyve. Vi har nu diskuteret i 12 år om at tage til Tromsø – jeg vil flyve og han vil køre – så vi er ikke nået længere end det. Men mon ikke det lykkedes på et tidspunkt.

 11. Stubbens says:

  Jeg har ret så meget højde skræk – sådan som rutjsebaner og stå på stiger !! Men er heldigvis ikke bange for at flyve – jo kan da godt få lidt varme håndflader men tør stadig kigge ud af vinduet deroppe fra.

 12. Nix, men efter en turbulent tur hjem fra Mallorca et år hvor vi blev GODT og GRUNDIGT rystet igennem, må jeg da indrømme at jeg er blevet mere eftertænksom. KH 10na

 13. Charlie says:

  Med en ægtefælle der har forsørget sin familie i årevis ved sit job i Flyvevåbnet er det PINLIGT at indrømme – men jeg er faktisk ikke vild med at flyve. FOrstået på den måde at jeg gør det når jeg skal – bare jeg ikke behøver sidde ved vinduet. Jeg behøver SLET ikke se den fantastiske udsigt – for jeg ved – at hver gang jeg sniger mig til at kigge ud – så skal piloten lige lave det der rul jeg HADER. Og så er jeg verdens dårligste til at stå i kø!! Og det gør man jo en del når man skal flyve.

 14. Eva says:

  Kan godt lide at flyve. Får dog altid et lille sug i maven, når flyet letter.

 15. Charlotte says:

  Jeg kan svare helt kort: JA!!
  Jeg tør ikke flyve – vi planlægger tur til USA (sommeren 2013) og allerførst skal jeg på flyskræks-kursus eller lign. ….. :0(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.