Blogfødselsdag 12

Jeg har lavet intet mindre end tre sæt invitationer i denne uge – det er meget masseproduktion på kort tid. Jeg er blevet leverandør af invitationer til familie og venner, og det er rigtig hyggeligt at få lov til. Det ene af sættene skal jeg faktisk selv bruge, men mere om det senere.

Hvad har du sidst inviteret til? Og sendte du skriftlige invitationer eller email, telefonopkald, sms eller brevdue?

This entry was posted in Ubesluttet. Bookmark the permalink.

8 Responses to Blogfødselsdag 12

 1. Carina Saaby Nielsen says:

  Kæresten havde fødselsdag i lørdags, og der kom noget af hans familie på besøg fra jylland. Vi inviterede som sådan ikke synes jeg, det var bare indforstået at de skulle komme 😉 Ellers må det ha været til min fødselsdag i februar, der inviterede jeg familien over sms og facebook. Meeen hvis det var rund fødselsdag, bryllup, dåb og lign. så ville jeg nu nok sende en rigtig invitation, de er så hyggelige 😉

 2. Karin A says:

  Senast var till makens 60-årsdag i januari och jag skickade egenhändigt tillverkade kort – inte så avancerade det iddes jag inte för jag vet att de bara blir kastade efteråt – men… egen produktion i alla fall.

 3. Karina says:

  Det sidste vi holdte var sønnens fødselsdag og invitationen skete via telefon. Sidst jeg sendte nogle pr. brev og det var til min ældste søns nonfirmation sidste år ; )
  God weekend.

 4. Vibeke says:

  Den har stået på flytterod hos mig det sidste lange stykke tid, så det er længe siden, jeg sidst har inviteret til noget for alvor. Alm. middagsinvitationer klarer jeg pr. sms eller mail, men til efteråret regner jeg med at invitere alle mine hjælpere til middag, og så laver jeg nok en rigtig invitation.

 5. margitbloch says:

  Sidst jeg sendte invi ud var til påske… !!
  Ellers er det mest sket pr. tlf. eller mail…
  Jeg laver også invi til børnebørnenes F-dag… men det er jo ikke mig der inviterer ;o)
  Knus

 6. Sarah says:

  Sidste invitationer jeg har sendt var til brylluppet og de blev sendt med posten. Det synes jeg hører sig til når det er invitationer til større begivenheder. Hvis det bare er lidt fødselsdagsfejring med boller og lagkage, så kommer invitationen pr sms, telefon eller mundligt.

 7. Stubbens says:

  Sådan hverdags middage eller vores madklub er som regl på sms.
  Vores årlige pinsefrokost og nytårs aften i omgangskredsen er altid på mail.
  Men lidt større ting er det altid med posten – synes selv det er hyggeligt med et brev i postkassen !!

 8. Vi inviterede sidst til yngste barnets fødselsdag og det blev over FB, lidt pinligt når jeg er kortmager. Men her er der god kontakt. KH 10na

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.