Botanisk Have

Liza og jeg gik en tur i Bonns botaniske have i går formiddags, mens vejret var bare nogenlunde i orden. Jeg tænkte, at botanisk have var et godt sted, for Liza er nemlig begyndt at interessere sig for at tage billeder, og hun har investeret i et spejlreflekskamera. Så vi måtte naturligvis på fotosafari.

Jeg havde håbet, at lotusblomsterne blomstrede, men desværre var der ikke nogen, der var så perfekte, som første gang jeg fotograferede lotusblomster i Bonn. Heldigvis var der meget andet smukt, der blomstrede.

Når lotusblomsterne nu ikke ville lege, måtte vi nøjes med nogle andre smukke vandplanter, som disse skønne åkander.

Som regel vil jeg helst undgå en hvid himmel, fordi det forstyrrer og gør balancen i billedet vanskelig at opnå, men til disse blålilla blomster, var den hvide himmel ganske perfekt.

Det her er vel nærmest et metafotografi: en fotograf fotograferer en anden. Men det var på den anden side meget passende med et billede af Liza, der tog billeder, når nu vi faktisk var på fotosafari.

Da himlen blev mere truende og begyndte at lukke sammen over os, blev vi enige om at gå hjemad. Vi nåede et pitstop hos Bonns gode isbutik på vejen, hvilket var ganske heldigt, for det blev vældigt regnvejr om eftermiddagen.

Inden vi forlod haven, nåede jeg lige at fange disse smukke liljer med kameraets linse.

Vi rundede mandag af med en tur i biffen, hvor vi så Harry Potter 7.2, og den kan vi bestemt varmt anbefale begge to. Der blev vist tudet lidt undervejs… men det er jo ikke nogen skidt ting, som Liza og jeg blev helt enige om.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Botanisk Have

  1. Charlie says:

    TAK for din søde kommentar! Flotte fotos fra Botanisk have og jeg har et ord til dig Agaphantus – sådan hedder den fine lilla – jeg har den i en krukke på den ene terrasse – så den ville godt kunne vokse i dit lille paradis. Den er meget populær ved Middelhavskysten – hvor flere byer har ladet den pryde gadehjørner og strandpromenader – mener også den findes i hvid. Nå – nok snak herfra – jobbet kalder – og du havde jo ikke bedt om en biologitime – men jeg er jo miljøskadet af at være næsten nabo til en planteskole. =0) Knus

  2. margit bloch says:

    Øjjj… altså… SÅ fine billeder fra jeres tur til Holland… incl. uartige is og seje cykelryttere.
    Botanisk Have var da et helt vidunderligt sted at komme i lære med et fotoapparat… Naturens mysterier er ABSOLUT fotogene… ;o)
    Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.