Mit nye scrapværelse

Værelset set fra døren.

Så fik jeg taget billeder af resultatet af alle anstrengelserne. Der skal sikkert et par billeder mere op her og der, men det kan komme med tiden.


Selve scrapområdet.

Min scrapdel af rummet er stort set begrænset til tæppet, og det fungerer faktisk rigtig godt, fordi jeg har mine ting indenfor rækkevidde, så jeg kan få dem brugt!

Printerstation.

Vi købte fire kvadratkasser sidste sommer, og der er kun plads til tre af dem i vores stue, så den sidste er endt heroppe under taget. Nu er den forvandlet til printerstation og opbevaring af diverse mapper.

COP15 skralder.

Jeg var med K på COP15 i december 2009, og der forelskede jeg mig i skraldespandene (ja, ja, hver sin lyst). Det lykkedes på en eller anden vis K at score en spand til mig, og den er jeg vældigt glad for.

Mit arve-skab.

Jeg har nævnt skabet her før, men det fortjener mere opmærksomhed, for det er en scrappers våde drøm. Det er meget kompakt, og jeg er ret begejstret for dets fine rene linjer og enkle look – og for at der faktisk er rigtig meget plads i skabet.

12 lave skuffer.

Skufferne er geniale. De er store men lave, hvilket er ideelt for scrapperierne. De er rigeligt store til at have 12×12″ papirer + noget ekstra i, og der er plads til stempelpuder, stempler mm.

Et par skuffer tæt på.

Som det ses er skufferne dybe nok til, at jeg kan have to Staz-on puder ovenpå hinanden samt masser af andre goder sager. Jeg overvejer om skufferne evt. skal males sorte; faktisk havde jeg overvejet om hele skabet skulle males, men det er jeg gået fra, for det passer fint til resten af møblerne i rummet.

Helt opslået.

Den anden halvdel af skabet har en enkelt hylde, hvilket gør, at der er fin plads til mine thickers og andre alfabeter, punches (i den sorte kurv), en del af mine bånd og lidt andre sager. Tak for skabet, Hanne & Ole – det er alletiders!

Min elskede symaskine.

Ovenpå skabet står min symaskine, som jeg nærmest ikke kan scrappe eller lave kort uden. Jeg kan stå ved skabet og sy, og det virker rigtig fint.

Cardstock.

Mellem skab og skrivebord står min lille aviskurv med karton; jeg er ved at have ryddet godt ud i mit lager, så det, der er her, er alt, hvad jeg har af 12×12″ karton.

Min knap-samling.

Det eneste pynt jeg har stående fremme, er min samling af knapper. De står på bordet, og det betyder, at jeg jævnligt griber efter knapperne, når jeg scrapper.

Mere opbevaring.

Skrivebordet har fire skuffer, og de er alle godt fyldte. De tre i siderne indeholder: våben og klister, diverse pynt og masser af bånd.

Papiropbevaring.

I den anden side af bordet er der et skab, som fantastisk nok er stort nok til alt mit mønstrede papir. Selv mit julepapir gemmer sig inde i bunden af skabet.

Hylde-på-hylde.

Foruden scrapdelen er der også plads til et siddeområde med to safaristole, en fryser (suk) og mine tre fine hylder. Jeg er rigtig glad for hylderne, for de virker, og de ser fine ud.

Hylder og fryser i “skøn” forening.

Her ses hylderne fra siden, og jeg står i døren. Inde i bunden under skråvæggen står vores fryser, som jo skal stå et eller andet sted. Jeg har forsøgt at få den til at forsvinde bag min træningsbold ;o)

Gallerivæggen.

Min gallerivæg er en af de features, jeg er mest glad for i hele rummet. Den består af et litografi, som er meget vigtigt for mig, postkort, udklip og billeder, jeg har taget på ferier og her i nærheden. Jeg forventer at udvide med flere rammer, men det her var, hvad jeg havde i huset.

Et sidste blik.

Så er der vist opdateret med billeder nok til at mit nye scrapværelse er dokumenteret. Nu er der bare tilbage at nyde, at der er ryddet op, mejet ud og gjort klart til scrap.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Mit nye scrapværelse

 1. Heidi says:

  Det er jo bare over vildt lækkert 🙂 Tænk sig at sidde der og være kreativ. Praktisk og Så smart og stilfuldt.
  Og den skraldespand kan man jo kun være misundelig på 🙂

 2. margitbloch says:

  Sikken en rejse… og sikken et resultat…
  Jeg er dybt imponeret over hvor god du er til at organisere… jeg ku’ godt bruge en pose af dit organisatoriske talent… ;o)
  De knap-glas er da totalt lækre…
  Ses snart… glæder mig ;o)

  • Cecilie says:

   Du siger bare til, Margit! Jeg elsker at rydde op og organisere, så jeg kommer gerne forbi og giver dit scraprum en omgang ;o) Glæder mig også.

 3. Annette says:

  Suk, suk, hvor er det bare lækkert. TILLYKKE med alle herlighederne. Smukt, funktionelt og hyggeligt. Hele 3 ting…..
  Gad vide om det er derfor du kan lave så fine ting ? …..LOL.
  Det arveskab er da et fund. Sig lige til hvis du ikke gider have det mere…….jeg vil godt arve dig….

 4. Heidi says:

  Hvor ser det bare super lækkert ud.
  Ja jeg kender godt til at man sortere sine ting og flytte rundt på tusinde gange…

 5. Gitte says:

  Wauow hvor er dit scrapværelse blevet kanon flot. Tillykke med det.:)
  Vild med dit skab, genialt med de flade skuffer. Hmmm tror jeg må kigge lidt rundt på div. loppemarkeder efter et ligende skab 🙂
  Du må ha’ en skøn uge

 6. Hvornår er det lige, at du kommer på ferie her hos mig og hjælper mig med, at få sådan en pæn orden i mine ting? Det ser super godt og hyggeligt ud i dit scraprum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.