Tryllepaner

Min søde mand ved, at jeg elsker tulipaner (eller tryllepaner, som de hedder her i huset), så da han kom hjem til en meget træt kone i går, havde han favnen fuld af de smukkeste tulipaner. 20 lyserøde og 10 hvide – ums! De knitrer lige som de skal, og de dufter af den sprøde blanding af vinter og forår, som er helt særlig for tulipaner. Tak, Kristian.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

10 Responses to Tryllepaner

 1. Karina says:

  Sød mand ; )
  Jeg elsker også tulipaner! Eller i virkeligheden alle løgplanter. Jeg tror at det er noget med at jeg har behov for farver i denne gå tid ; )
  Du må have en god dag.

 2. Karina says:

  Hi hi GRÅ tid ; )

 3. Heidi says:

  Hvor er de flotte – og sikke en dejlig mand der kommer med Tryllepaner 🙂

 4. Annette says:

  Hvor er de smukke de tryllepaner. Og sikke en dejlig og betænksom mand.

 5. heidi says:

  SÅ sød en mand – jeg elsker også dem og køber dem flittig, mens de kan fåes 😉

 6. Benita says:

  Åhhhh jeg elsker også tulipaner! Og nyder når jeg en sjælden gang får blomster ved min mand. 🙂 Herlig mand du har dig Cecilie.

 7. Helle says:

  Smukke blomster fra din søde mand. Jeg propper ind med tulipaner her hjemme også, mens jeg går hjemme. Køber dem dog selv men det er også ok.

 8. margitbloch says:

  Heldige dig…
  Er også begejstret for tulipaner på denne tid af året.
  Så kan man da være sikker på at foråret er på vej!!

 9. Åh, hvor er han bare sød. Tulipaner er skønne. Er vild med den måde de “knitre”på. KH 10na

 10. Charlie says:

  NÆH hvor er de fine – jeg fik også blomster i denne uge – men vi var jo også der hvor man nærmest får dem i nakken. Har ikke nået at checke min mail – men nu hvor jeg kan se kalenderen igen er lørdag formiddag faktisk bedst – havde glemt vi skal til fastelavn søndag formiddag med barnebarnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.