Tryllepaner (layout #9)

Layout #9 i 2011.

Louise og jeg havde til torsdagscrop besluttet at scrappe ud fra samme skitse; jeg snød dog og scrappede layoutet allerede onsdag aften. Igen har jeg brugt papirer fra 4 heures 37. Jeg scrappede billederne af de tulipaner, K kom hjem med forleden, og jeg endte med et meget feminint layout. Jeg elsker kombinationen af pink, grøn og hvid – det er sart og lækkert.

Der er bånd på!

Foruden skitsen var der to regler til udfordringen: Louise måtte ikke bruge papirer fra BG (som er hendes go-to), og jeg måtte ikke bruge papirer fra OA (som er min go-to) og vi skulle bruge bånd på layoutet. Den sidste regel er nok mest en udfordring for Louise, tror jeg, for jeg synes jeg bruger bånd i tide og utide.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Tryllepaner (layout #9)

 1. Benita says:

  De er faktisk ret fede de papirer fra det der franske mærke. Og som du selv skriver kombinationen af pink, grøn og hvid er helt vildt flot og sart. Det passer perfekt til billederne af tryllepanerne.

  kigger lige nærmere på dit link, for jeg ender jo ofte med at lifte dine layouts… faktisk var jeg på ret bar bund sidst jeg skulle lave layout, for hvor i alverden skulle jeg finde et layout jeg kunne lifte, hvis det IKKE skulle være fra dig? puha det var svært. Jeg endte hos pagemaps og fik lavet et layout jeg slet ikke er tilfreds med. typisk ikk?

 2. margit bloch says:

  Vildt flot, sart og romantisk LO. Fine borter og bånd… den nederste er det en MS?
  Fed detalje med alle de små bling på den øverste bort…
  Og så den SLØJFE… savle… hvem der kunne binde sådan én… ;o)
  Go’ week-end… vi skal ind og fejre “Hansemand”…

 3. Ditte says:

  Smukt!
  Forsat god weekend 😉

 4. Engel says:

  Kære Cecilie.
  Hvor er det et skønt – skønt og feminint LO du har kreeret – og super skønt farvevalg, som også hører til i min favorit-kategori… Og så giver det en skøn forsmag på påske…!
  Super flotte billeder! Jeg håber, at du får en dejlig weekend!
  Knus
  Engel…

 5. Charlie says:

  JA – skønne blomsterfotos og superlækkert sat sammen – OSER af forår – og lige noget der sætter ens humør et par takker i vejret når man får blomster sådan bare fordi… Megalækker sløjfe – men dem er du jo altid god til. =0)

 6. Helle says:

  Super flot med de smukke syninger og journalingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.