My type

Liftet fra Pink Petticoats blog.

Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke er stærk i farvelægning af stempler. Faktisk er det ikke noget, jeg for alvor har engageret mig i at lære. Men jeg har alligevel længe ledt efter stemplede motiver til mine kort, og udover Papertrey Ink, så er jeg ret glad for Pink Petticoats digitale stempler. I denne uge udgav Liz et skrivemaskine-stempel, der virkelig talte til mig. Det skal nemlig stort set ikke farvelægges! Desværre er stemplet, og det kort jeg liftede, ikke på bloggen lige nu, da der tilsyneladende var problemer med motivet (jeg oplevede ingen problemer selv), men mit kort er et meget nært lift af det oprindelig kort. Dog i andre farver.

Fint fint stempel.

Ideen med at sætte bling på nogle af tasterne er heller ikke min, men jeg synes, den var helt i øjet. Foruden det fine digitale stempel har jeg brugt et papir, der også er købt hos Pink Petticoat og printet ud herhjemme, en Tim Holtz embossing folder, nogle nåle, lidt bånd, masser af bling og noget lækkert forårsgrønt bånd, jeg købte på tilbud i Knauber forleden.

Mere bling.

Hvad gør man, når ens nye embossing folder er for stor til ens Revolution? Jo, man gnubber da bare på embossing folderen med sin bonefolder. Det er lidt hårdere og tager længere tid, men man får stadig et fint resultat. Jeg kommer nok ikke udenom en Big Shot i længden…

Har du prøvet at arbejde med digitale stempler?

This entry was posted in Ubesluttet and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to My type

 1. Benita says:

  Ja det har jeg da og har også skrevet en artikel om det. 🙂

  Den skrivemaskine er bare for lækker. Og med bling bliver den bestemt ikke mindre lækker. 🙂

  God ide med den små tekster i øverste højre hjørne. Det ser godt ud!

 2. Heidi says:

  Ja digital stemler er super – Jeg har være på Liz’ side, men jeg kan ikke find det stempel (er helt vild med den skrivemaskine) – hvor finder jeg det?
  Hilsen Heidi Sivsko

  • Cecilie says:

   Heidi, Liz har fjernet det, fordi der var problemer med motivet, men der skulle komme en ny udgave i butikken snart.

 3. Charlie says:

  Super sødt – præcis sådan et “hakkebrædt” lærte jeg i sin tid at skrive på maskine på og når man blev god til at skrive hurtigt hændte det at bogstaverne faldt over hinanden og satte sig fast i en “bunke” fordi hvert bogstav jo sad på en lang metalarm – OK – too much information – nu lyder det jo somom jeg er klar til at blive udstoppet og sendt på museum – GODT man har fulgt med hele vejen og til hver en tid kan konkurrere med de yngre modeller om PC-viden osv. =0)

 4. Karina says:

  Det er et flot kort. Jeg kan godt lide at du har sat teksten ud i den ene side.

 5. margitbloch says:

  Jamen… er det da ikke utroligt…
  DU kan bare gøre det SÅ enkelt og fint…
  Det var da den kæreste måde at sende et “hello” på…
  Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.