mmm! snack (layout #8)

Jeg fik nye scrapsager i går – det er meget længe siden sidst. Denne gang har jeg bestilt i Tyskland, hvilket jeg faktisk er rigtig godt tilfreds med. Jeg må indrømme, at jeg er blevet for nærig til at bestille fra USA og betale enorme summer i porto, bare for at skulle betale told og moms også. Så vil jeg hellere handle her i Tyskland. Nå, men jeg fik nye sager hjem. Butikken, jeg handlede hos, havde papirer fra et fransk firma, jeg aldrig havde hørt om før: 4 heures 37. Papirerne minder mig lidt om October Afternoon, og de er faktisk rigtig fine.

Layout #8 i 2011.

Jeg har valgt disse billeder, fordi jeg synes, Alma ser alt for kær ud som hun koncentrerer sig om at spise en kiks. Hun smiler og griner ind mest, men man kan fange hende i det her tænksomme øjeblikke, og det synes jeg også skal med i albummet. Layoutet er baseret på en skitse fra Scrap a little.

BG-detaljer.

Jeg har brugt to små dimser fra BGs Olivia serie, samt bogstaver og journaling spot fra October Afternoon.

Hjerter.

Hjerterne på layoutet er lavet med mine dies fra Papertrey Ink; jeg har svært ved at få hjerter pæne, så jeg synes, det er skønt med dies, der kan klare arbejdet for mig.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to mmm! snack (layout #8)

 1. Super sød ny header, er det tulipanerne fra Kristian?? Lækkert med nye scrapsager. Kan du fortælle mig hvad portoen er fra papertrey?? Dit Lo er lige så sødt som Alma.
  Kh 10na

 2. Karina says:

  Lækkert layout, Cecilie!

 3. Gitte says:

  Waouw hvor er det bare et lækkert LO du har lavet. Super fine detaljer.

 4. Benita says:

  Lækre detaljer på det super fine layout om Alma.

  Hvordan får du kanterne på papiret så sorte uden sværte-griseriet? Og hvor er det bare snyd at du har alle de fine PTI dies og stempler!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.