Kortskissen #125

Kortskiss #125.

Så er det mandag, og det er tid til en ny skitse fra Kortskissen. Jeg var egentlig i tvivl om, om jeg kunne finde på noget til denne skitse, indtil det slog mig, at skitsen jo lagde op til, at jeg lavede et af mine restekort. Denne gang brugte jeg dog ikke rester men valgte i stedet af bruge forskellige October Afternoon papirer. Derudover har jeg brugt lidt forskellige PTI-stempler og et par BG-knapper.

***

Jeg er blevet spurgt, hvad jeg har givet for porto på PTI-stempler med mere. Det er rigtigt, at det er halvdyrt at få stempler tilsendt fra PTI, men hvis man handler for mere end $200, får man $20 i rabat på forsendelsen, som så faktisk kommer ganske langt ned. Jeg ved godt, at $200 er en slags penge, men hvad nu hvis I, der er interesserede i PTI, gik sammen og bestilte? På den måde når I hurtigt over $200 og sparer på portoen. Jeg har købt fra PTI to gange (den ene gang sammen med Sarah faktisk), og jeg betalte $22 for portoen den ene gang, og $15 den anden (efter rabat), så det er jo ikke uoverskueligt. Jeg kan i øvrigt meget varmt anbefale PTI-stemplerne og dies; de er super lækre og jeg bruger mine tit. Og nej: jeg får ikke noget for at reklamere for PTI på denne måde. Jeg ville bare gerne videregive mine erfaringer.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Kortskissen #125

 1. heidi says:

  Skønt kort – og tusind tak for info, har fået nye behov og må se at samle sammen til en bestilling 🙂

 2. margit bloch says:

  Super fint kort… Det kirsebær er da for sejt…
  Jeg har lige vredet hjernen og fået brugt en stor kasse rester til OSH-kort…
  Men lækkert med flere idéer til den sport… ;o)
  Lækre stempeltekster… men teksten kan jo også bare laves på computer og printes ud….
  Jeg har lavet strimler med “knus og kram” og “hilsen herfra” i forskellige fonte i stedet.
  Knus

 3. Benita says:

  Hvor er det dog et lækkert kort. Er vild med at du har brugt grønne knapper til kirsebærrene. 🙂

  Du har selvfølgelig ret i det med portoen fra PTI, men der kommer jo også told og gebyr oveni. Jeg fortsætter med at drømme lidt endnu. Og håber at jeg snart kender nogle, der skal til USA… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.