Det er jo mig (layout #7)

Layout #7 i 2011.

Det har jo været torsdag, og Louise og jeg har holdt torsdagscrop. Foreløbig har jeg lavet, hvad der svarer til et layout pr. uge i 2011, så det går efter planen. Louise stak til mig for nogle uger siden; hun mente, at jeg scrappede mig selv for lidt. Og hun har naturligvis ret, men jeg er bare ikke vild med at se mig selv på billeder. Men jeg forsøger i den grad at blive bedre. Så i denne uge har jeg faktisk scrappet billeder af mig selv.

Dragesnøren.

Jeg har baseret layoutet på en PageMaps skitse, og i følge den skulle dragen have en snøre, der løb tværs over layoutet. Det måtte jeg naturligvis også have, og det gav mig anledning til at bruge noget af mit meget floss. Og så fik den også slået en lille krølle til sidst.

Titlen.

Det var jo ikke, fordi jeg faktisk ville fortælle noget særligt med dette layout – jeg ville bare scrappe nogle billeder af mig selv, som jeg ikke synes er helt skrækkelige. Så titlen kunne ikke være så meget andet, end det den er.

Dragen.

Denne lille drage kommer fra October Afternoon ligesom de fleste andre produkter på siden. Jeg synes tit, det er svært at bruge de stickers, der kommer med serierne, men her har jeg skåret den lille dreng, der holder dragen fra, og så virkede den noget bedre. Skyerne har fået en omgang af noget nyt glimmer fra Martha Stewart, som primært består af små gennemsigtige, blanke cirkler. Det giver en rigtig fin effekt, og jeg kan se mange julekort med dette glimmer på.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Det er jo mig (layout #7)

 1. Karina says:

  Hvor er det et lækkert layout i friske farver. Jeg elsker OA´s papirer.
  Jeg er heller ikke god til at scrappe mig selv. Måske man skulle prøve det. ; )

 2. Dorit says:

  Uh, ja sådan har de fleste det vist, spejle er jo ik’ hvad de har været… men måske skulle man se stort på det, hmmm.
  Ellers skøn opsætning og dejlige detaljer, det virker rigtig godt med den snor som gennemgående linje i dit LO, skyerne er da SÅ flotte med det glimmer, får dem til at se “levende” ud.

 3. Helle says:

  Seje dig. Det helt vildt godt ud. Dejlige skyer og skønne billeder.

  Rigtig god weeekend til dig.

 4. Annette says:

  Lækkert layout med de fine/sjove/forskellige fotos af dig.
  Flot drage og flotte skyer. Og fin titel med din observation.

  Jeg venter stadig på svar fra dig…..har du mon set min mail ?

 5. margitbloch says:

  Super godt gået, Cecilie…
  Jeg har stadig ikke dit mod… hader at blive fotograferet, så jeg nyder at slå på den “rigtige” side af kameraet og skyde løs ;o)
  Og at nå dertil at scrappe mig selv… ved jeg ikke om jeg kan… jo… nogle LO fra barndommen… men det bliver vist ved det…!!
  Elsker dine bannere ;o)

 6. Benita says:

  Lækkert glimmer
  lækkert layout
  lækker Cecilie
  lækker drage med snor
  lækker opsætning
  lækre farver

  🙂

 7. Trine says:

  Fantastisk at du fik lavet en side med dig selv. Det er sjovt, at det er så stor en udfordring. Fedt layout.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.