Det er i dag et vejr…

et solskinsvejr!
O søde vår, så er du atter nær!
Nu vil jeg glemme rent, at det var vinter,
nu vil jeg gå og købe hyacinter
og bringe dem til én, som jeg har kær.

Ks arbejde er det lave af de to højhuse.

Det har været forår i Bonn i flere dage, og jeg har virkelig nydt det. I dag besluttede jeg at gå en tur langs Rhinen, nu hvor vandet er skunket langt langt tilbage. Jeg gik ned til Ks arbejdsplads, ringede til ham og så kom han ned og holdt en lille pause sammen med mig. Det var rigtig hyggeligt – og vejret var skønt.

Høj blå himmel.

Selvom det er forårsagtigt, så er der et stykke vejr endnu til, at det er gennemført forår. Forår eller ej så går vi rundt med vinterjakkerne åbne, nogle kun i sweatre og andre igen må have en meget høj tolerance, for jeg så indtil flere i shorts… I februar. Så varmt var det altså heller ikke!

Udsigten indad mod Bonn med Kennedybrücke i midten.

Selvom jeg gik lidt hurtigere hjemad end ud, så er udsigten ind mod Bonn nu også fin. Den nyistandsatte Kennedybrücke ser fin ud i solen.

Hr. & Fru på samme billede!

Der findes faktisk ikke ret mange billeder af K og jeg sammen – nok især fordi der ikke findes mange billeder af mig – men i dag fik jeg taget et, og jeg er så glad for det, at jeg har scrappet det her til aften.

Tak for en duft af tiderne der skal komme.

Da jeg var lige ved at forlade stien ved Rhinen, kunne jeg dufte nogle sarte toner af blomster, og det viste sig at være ovenstående små gule blomster, der duftede af forår og varme. Åh, hvor jeg længes.

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Det er i dag et vejr…

  1. Charlie says:

    Lyder somom du glemte at give ham hyacinterne??? =0) Dejlig tur kan jeg fornemme og skønt billede. Kender alt for godt det med at være mere bag kameraet end foran – det må vi blive bedre til, os 2!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.