Cool dude! (layout #6)

Layout #6 i 2011.

Til torsdagscrop i denne uge arbejdede jeg med et billede af K. Det er et af mine seneste favoritbilleder af ham, og det skulle naturligvis scrappes. Endnu en gang har jeg begået et layout baseret på en Scrapbooks Etc. skitse. Papirer, journaling spot og stickers er fra October Afternoon, derudover har jeg brugt thickers, bogstaver fra Doodlebug, “klips” fra Basic Grey, bogbindertape fra 7 Gypsies og en softie fra KI Memories.

En lille rub-on dyt.

Jeg har en aftale med mig selv om at være meget bevidst om, hvad jeg køber af scrap. Jeg “snakker” meget med mig selv om, om jeg forventer at få brugt tingene, inden jeg køber dem. Det er alene baseret på en fornemmelse af, at der er ting, jeg har svært ved at få brugt, og derfor ikke bør købe. Normalt er rub-ons i den kategori af ting, jeg ikke køber. Men! Denne lille bil hører til et virkelig fint sæt, som jeg var ret sikker på, at jeg ville få brugt. Og en uge efter at have købt sættet, har jeg brugt den første lille rub-on.

Titel-området.

Jeg forsøger mig med nye ting, og dette lidt “busy” titel-område er nyt for mig. Det var sjovt at lave, og det skulle jo gerne passe til layoutets tema. K siger, at “Stop, I need a picture” er helt perfekt – og han har jo faktisk ret…

This entry was posted in Ubesluttet and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Cool dude! (layout #6)

 1. Benita says:

  jeg har glædet mig til at se dette layout siden jeg så det i din billedkavalkade i forrige indlæg.

  Det er vildt lækkert. Et flot opsat layout med god mix af papirer og alfabeter.

 2. Helle says:

  Layoutet er også super cool. Tekst, materialer og billeder falder lige i hak. God søndag aften til dig.

 3. margitbloch says:

  Simpelthen – et totalt COOL LO… små lækre tekster, der er lige i øjet til billedet… ;o)
  Flotte farver til et rigtig mande-LO…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.